Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Brankové hody v KP U 17 i v dalších mládežnických soutěžích! Řada hattricků a šest branek Zámečníka z Babí!!!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly o víkendu i mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 přijela Cidlina do Letohradu k souboji týmů z čela tabulky. První poločas vyzněl o hodně lépe pro hosty. Ti vedli 3:0 díky hattricku Jelínka. Brzy po přestávce domácí snížili na rozdíl jedné branky, ale trefa hostujícího Vrabce z 71, minuty znamenala výhru 4:2 pro RMSK. Hodně práce měly vedoucí Pardubice s Hlinskem. O nejtěsnější výhře, 1:0, rozhodly až minutu před koncem. Hosté navíc neproměnili pokutový kop. V utkání Třebeš Hořice se o jeho dobrou úroveň postaraly oba týmy. Na obou stranách byla k vidění řada neproměněných šancí a tak vše rozhodla branka domácího Fischera z 39. minuty. Novému Městu se v poslední době nedaří a potvrdilo to i prohrou na béčku Olympie 0:1. Dvůr Králové vzdoroval v Trutnově jen poločas, po kterém byl stav bezbrankový. Po přestávce dali domácí pět branek a jasně zvítězili. Náchodské béčko předvedlo proti Svitavům strhující závěr, ve kterém třemi góly otočilo skóre ve svůj prospěch.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  Krajský přebor U 19 žádné velké překvapení nepřinesl. Vrchlabí se otřepalo z předchozích dvou proher a poradilo si s mladíky RMSK 4:1. Druhý Rychnov nedal šanci Třebechovicím a Žacléř si poradil, i přes vyloučení svého hráče, s Chlumcem 6:2, když se čtyřikrát trefil Horváth. Solnická hra se lepší a přesvědčil se o tom Červený Kostelec, který zde podlehl 0:1.Smiřicím se nedařilo v defenzivě a zaslouženě podlehli Trutnovu B 3:4. Remízou 3:3 skončilo utkání Slávia HK  - Týniště. Bod navíc si odvezli hosté.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže, si v páteční dohrávce otevřeli Stěžery střelnici a nasázeli Skřivanům devět branek, z toho bratři Váchové jich dali hned pět. Ale pozor! O dva dny později přijeli Stěžery do Skřivan a domácím se povedla odveta. Zaslouženě vyhráli 3:0!! Podobný dvojzápas sehrálo i Hostinné s Rudníkem, ale v obou duelech si vedli lépe hráči Hostinného.  Doma zvítězili 2:0 a v Rudníku 4:2, když se čtyřikrát trefil Pištora!

Výsledky finálové skupiny  zde ...

 
V 1 skupině o pořadí se v pátečních dohrávkách radovala Roudnice z vítězství 3:2 v Myštěvsi a Kopidlno z výhry 6:1 v Dohalicích. V sobotu se hrál v Pace souboj o první místo, ze kterého vyšla úspěšněji Javorka, která vyhrála 2:1. Stínem utkání byly dvě vyloučení. Roudnice podlehla Myštěvsi 1:3 a Kopidlno dalo i v odvetě šest branek Dohalicím. 
                                                                                                         

Ve 2 skupině o pořadí zvítězilo vedoucí Meziměstí, v páteční předehrávce v Babí, vysoko 6:0. Stejně dopadl i zápas Č. Meziříčí vs. Velké Poříčí a hostující trenér Mikuš byl velmi rozloben. Čtyři branky Šimka pomohly Rasoškám k výhře 5:2 nad Babím.

Výsledky skupiny o pořadí 2 zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 překvapila prohra vedoucího Nového Města s Jaroměří 4:6. Dle domácího trenéra Dominika Maura inkasovali jeho hráči tvrdý direkt a věří, že je prohra probudí do dalšího průběhu sezóny. Naopak hostující kouč Matěj Exnar byl velmi spokojený. V jeho týmu se čtyřikrát trefil Petráček, u domácích kontroval hattrickem Štěpán. Velká přestřelka byla k vidění v Jičíně, který přehrál Broumov těsně 6:5!! V Dobrušce si lehce zatrénoval Trutnov, ale i to stačilo na jeho výhru 10:0!! Třikrát se trefil Kalhous. Olympia nastřílela, odevzdanému Borohrádku, dokonce ěestnáct branek!! Vrchlabí vyhrálo v Kostelci jednoznačně 7:0 a stejně dopadl zápas Třebeš vs. Slávia HK, kde byli domácí lepší. Tvrdé utkání se hrálo v Červeném Kostelci, který trochu překavapivě, ale zaslouženě porazil Chlumec 3:1. Toto kolo přineslo opravdu brankové hody. průměr na jedno utkání byl 8 branek!!!

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

NADLER krajském přeboru SŽ přijel do Kuklen Borohrádek a odvezl si odsud dokonce 22!!?! branek... V hradeckém derby neprodala Třebeš svou kůži lacino, ale Slávie byla o gól lepší a vyhrála 3:2. Ve výborných jarních výkonech pokračuje Jičín. Tentokráte to odnesl Broumov, který si z města pohádek odvezl 7 branek. Třikrát se trefili jičínští Horáček a Nálevka. Jaroměř se v Novém Městě držela poločas, ve druhém dostala tři branky. Vedoucí Chlumec přijel pro výhru do Č. Kostelce. Získal ji poměrem 2:1, ale trenér hostí Martin Firbacher nevěřícně kroutil hlavou nad tím, co vše jeho hráči nedali.

výsledky zde:

Ve finálové skupině KS SŽ si odvezlo vedoucí Týniště tři body z Olympie B, kde vyhrálo 4:0. Rychnov nedal šanci Hronovu, nad kterým vyhrál 3:0 a Hořice podlehly až na penalty Dvoru Králové.

Výsledky zde ...

Ve skupině o pořadí se událostí kola stalo šest!! branek Zámečníka z Babí, který pomohl svému týmu k výhře nad Hostinným 7:3. V Třebechovicích si vyšlápli na vedoucí Úpici a po dlouhém penaltovém rozstřelu, získali dva body. Paka si s chutí zastřílelal v Meziříčí, když se čtyřikrát trefil Militký.

výsledky zde:


Vytvořeno: 5.5.2015
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace