Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Vrchlabí v KP U 19 padlo v Chlumci! Šest branek jičínského Hanuše!! Boj o čelo tabulky v KP SŽ!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly o víkendu i mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se v čele tabulky drží stále pardubické béčko, které získalo tři body s Trutnovem, ale hodně se na ně nadřelo. Hosté hráli velmi dobře a o body přišli až těsně před koncem. Na druhém až čtvrtém místě jsou tři týmy se ziskem 48 bodů. Letohrad, Svitavy a Cidlina. A právě hráči RMSK se představili v neděli v Kuklenách, odkud si odvezli tři body za výhru 2:0 nad béčkem Olympie, kterou zajistil dvěma góly Šimbovský. Třebeš získala, po delší době, tři body. Díky čtyřem brankám ve druhé půli zdolala 4:2 Hlinsko. Hořicím na jaře trochu dochází dech a potvrdila to i prohra v Náchodě 1:2. Za domácí skóroval hráč jménem Jimmy Pereme Gidion, což je jedna z exotických posil náchodského týmu. Zvedají se naopak výkony posledního Dvora. V Litomyšli neměl daleko k prvnímu bodu v soutěži.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  Krajský přebor U 19 ovládá i nadále Vrchlabí. V tomto kole však poprvé narazilo. Chlumecký trenér Černý aplikoval svým svěřencům nové rozestavení a domácí zcela po zásluze porazili vedoucí tým soutěže 4:1. Pro hosty to je vůbec první ztráta v tomto soutěžním ročníku! Žacléř, i díky hattricku Horvátha, rozstřílel 7:0 Jaroměř.  V Solnici nepadla v utkání s Trutnovem B žádná branka a tak rozhodl až penaltový rozstřel, který vyšel lépe domácím. Hostující trenéři byli hodně zklamáni. Slávia HK předvedla, proti Červenému Kostelci, nejlepší výkon jara a zaslouženě zvítězila 3:0. Béčko Cidliny trápí koncovka a nezlepšilo se to ani v Rychnově, kde domácí zvítězili 3:1.

Výsledky přeboru zde ...

Ve finálové skupině krajské dorostenecké soutěže porazili Stěžery Hostinné 6:1. Do sestavy domácích se po zranění vrátil kanonýr Karel Vácha a třemi brankami svému týmu pomohl k výhře. Česká Skalice si dojela pro výhru 2:0 do Vamberka a Kosičky zdolaly Skřivany 4:1.

Výsledky finálové skupiny  zde ...

 
V 1 skupině o pořadí odjelo Kopidlno z Bělohradu s pěti brankami ve své síti. Obzvláště se dařilo domácímu Kobrýnovi, který dal tři branky. Do Malšovy Lhoty přijel tým Roudnice/Lhota. Domácí zvítězili 4:0. Parádní trefou z 25 m se prezentoval Prchlík. V posledním utkání zdolala Myštěves Dohalice 4:1.
                                                                                                         

Ve 2 skupině o pořadí je v čele tým Meziměstí a Teplic, který bez problémů zvítězil v Poříčí 5:1.Rasošky porazily, ve vyrovnaném duelu, Předměřice až na penalty a Babí zdolalo 2:1 České Meziříčí. V sestavě domácích nastoupili i čtyři žáci a nezklamali.

Výsledky skupiny o pořadí 2 zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 si vedoucí Nové Město n.M. zajelo, v týdnu, pro jasnou výhru 7:1 do Dobrušky. Třikrát se trefil Práza. O víkendu měli novoměští o poznání více práce s Trutnovem, který zdolali 2:1. Jičín rozstřílel Borohrádek 12:2 a nejvíce se o to zasloužil domácí Hanuš, který vstřelil 6!! branek. V kvalitním duelu přehrála Třebeš Vrchlabí 3:1. Dobruška Olympie 3:9. Tak zní další výsledek o který se zasloužili hattricky hostující Havlíček a Javůrek. Chlumec, i když herně nijak nepřesvěčil, si dojel pro povinné body na hradeckou Slávii.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

NADLER krajském přeboru SŽ se v Orlické kotlině hrál souboj vedoucích týmů. Slávia přivítala Chlumec. V kvalitním a vyrovnaném utkání se nakonec zrodila remíza 1:1. Bod navíc si odvezli hosté do Chlumce. Dlouhodobě kvalitní výkony potvrzuje Javorka. V týdnu nejprve zvítězila 5:2 v Kostelci a v sobotu poté 1:0 v Novém Městě. Poslední Borohrádek si odvezl devět branek z Jičína. Hattrickem se blýskl domácí Florian. V bojovném a rychlém utkání porazila Třebeš 5:2 Vrchlabí.

výsledky zde:

Ve finálové skupině KS SŽ je na čele Černilov, který přehrál béčko Olympie 2:1. Druhé Týniště si odvezlo tři body z Hronova, ale muselo o ně bojovat až do konce utkání. Dvůr jednoznačně přehrál Rychnov 5:0 a Hořice porazili Rozkoš až na penalty.

Výsledky zde ...

Ve skupině o pořadí si první vítězství v sezóně připsalo Babí. A hned vysoké, když porazilo České Meziříčí 6:0. Hostinné si, trochu překvapivě, odvezlo dva body z Nové Paky za výhru na penalty. Stejně se vedlo Třebechovicím ve Vamberku.

Výsledky zde:


Vytvořeno: 21.4.2015
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace