Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

1.třídy mužů 29-30. září 2012


Datum akce: 30.11.-0001

Pravidelné zpravodajství o fotbalových soutěžích Královéhradeckého kraje včetně ohlasů trenérů a dalších zajímavostí přináší úterní číslo (2.října) týdeníku Fotbal v kraji (informace o předplatném zde).

Posední vydání


1.A TŘÍDA MUŽI     


CO ZAUJALO:

Vysoká n.L. zcela nečekaně odevzdala body v domácím prostředí Třebechovicím. Obrovské zklamání z výsledku vyjádřil domácí vedoucí Miroslav Píša starší.

Roudnice hrála o sebedůvěru v Kostelci n.O. a získala ji díky remíze 1:1.  S torzem týmu, jak sestavu označil trenér Koudelka, mohla dosáhnout na daleko více, ale v 90.minutě vyrovnal vedení hostů Švandrlík. Domácí pochválili výkon svého gólmana Lohniského.

Ohnišov po debaklu v Úpici potvrdil opět sílu domácího prostředí a porazil Černilov 2:1. Z domácího hlediska byl pochválen fotbalový výkon hostů a ohnišovská bojovnost.

Určitě překvapením je domácí porážka FK Chlumec n.C. s SK Přepychy 2:3, hosté napravili domácí selhání s Kunčicemi. Hattrickem se blýskl hostující Hašek (blíže o něm Rychnovský deník), domácí střelce a první informace o zápase přinášejí webové stránky FK Chlumec n.C. ...

Vedoucí Kunčice (18 bodů) opět jely ven a opět potvrdily své současné postavení, před týdem vyhrály v Přepychách, nyní i v Dobrušce 3:1 (Šulc 2, Laštovička), domácí korigovali teprve v poslední minutě Krahulcem. 150 diváků vidělo řadu šancí Dobrušky, trenér hostů Hypius byl velmi spokojen s výsledkem už i vzhledem k rozrůstající se marodce. Výsledky 1.A třídy v Rychnovském deníku ...
Fotografie ze zápasu i s vedoucím hostů Zdeňkem Šulcem přináší Rychnovský deník...

Úpice po domácí výhře 5:0 jela na Nový Hradec Králové v pohodě a nad velmi nebezpečnými domácími nakonec zvítězila i u Hvězdárny 2:1. Z domácího tábora byla výhra hostů označena jako šťastná, pochvalu za výkon podle hostujícího realizačního týmu zaslouží brankář Kobos. Komentář trenéra Silbernágla můžete číst zde ...

Vrchlabí v neděli (Kunčice n.L.) hostilo poslední Polici n.M. a jako jediné mohlo udržet bodový kontakt s vedoucími Kunčicemi, což se mu podařilo za výhru 5:2. Roman Fictum, vedoucí vrchlabských mužů, pochválil bojovnost svého týmu.

Z předchozího utkání Police n.M. s Nový Hradcem přináší několik fotografií Deník.

Výsledky 1.tříd ...

Celkem padlo v 8.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání.
(v 7.kole rekordních 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 6.kole 24 branek, průměr 3,42 gólu na utkání, v 5.kole 18 branek, průměr 2,57 gólu na utkání, v 4.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 3.kole 17 branek, průměr 2,42 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 27 branek, průměr 3,85 gólu na utkání). Střelci se tedy zatím nejlépe činili v 7.kole.

Každý (!) z týmů 1.A třídy v tomto kole vstřelil branku, Kostelec n.O. díky Švandrlíkovi a Dobruška díky Krahulcovi v poslední minutě řádné hrací doby.

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily Police n.M. (4x), Roudnice (4x), Dobruška (4x), Ohnišov (3x),  Nový Hradec Králové (2x), Přepychy (2x), Úpice (1x), Kunčice (1x), Vysoká n.L. (1x), Třebechovice (1x), Černilov (1x), Kostelec n.O. (1x) a Vrchlabí (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili svěřenci Jana Krause z Chlumce n.C., trenér jako bývalý ligový ofenzívní fotbalista má zřejmě v tomto směru na svůj tým velmi pozitivní vliv.


KANONÝŘI 1.A TŘÍDY
(po 8.kole)

7 - Winter (Úpice)

6 - Neppl (Nový Hradec), Šlechta (Vrchlabí)
5 - Macháček (Ohnišov)
4 - Kárník, Hašek (Přepychy), Štěnička (Černilov), J.Kučera, J.Jelínek (Chlumec),  Olšák (Nový Hradec), Laštovička (Kunčice), Jakoubek (Vrchlabí)
3 - Doležal, R.Brzek (Kunčice), R.Kyral (Třebechovice), Šmíd (Nový Hradec), Jandík (Police n.M.)
2 - Dobýval (Ohnišov), Páter, M.Jindra (Nový Hradec), Bolehovský, J.Šrámek, Švandrlík (Kostelec), Hanuš, Bráborec (Chlumec), Lochman (Třebechovice), Dohnálek, Macháček, Jarkovský, Jelínek (Vysoká n.L.), Rada, M.Kejzlar (Úpice), Prát (Přepychy), Mikušík (Dobruška), Votoček, Kolář, P.Kraus (Vrchlabí), Ježek (Černilov), Kollert (Police n.M.), Šulc (Kunčice), Dvořáček (Roudnice)
1 - Haken, Šulc, Kalaš, Dvořák, vlastní (Vysoká n.L.), Hermann, D.Jelínek, Beneš, M.Kučera (Chlumec), Mašek, Řehák, L.Šrámek, Umlauf (Kostelec), Janata, Hruška, Kratochvíla, Vik, Hornych, Rohlíček (Kunčice), Koblížek, Bednář, T.Krejcar, Samšeňák, Slezák (Roudnice), Kovaříček, Kupec, vlastní (Přepychy), Čapek, Filip,  Linhart, P.Benák jun., Jarotek, Hušek (Černilov), Panýr, Hawel, Vejnar, Burger, Šulc (Vrchlabí), Fetter, David, Mytiska (Ohnišov), Schubert, Pášma, Klapkovský, Paulů (Police n.M.), Mach, Hanzlík, Šulitka, Marel, Čáp (Úpice), M.Dostál, Doubek, Kováč, Jirásek, P.Krahulec (Dobruška), Přiklopil (Nový Hradec), vlastní, Krejčí, Hruška, Vích, Pokorný (Třebechovice)



1.B TŘÍDA MUŽI - skupina A


CO ZAUJALO:

Jednoznačně se rozjíždí Bílá Třemešná, po výhře ve Staré Pace přivítala velmi dobré Mladé Buky a její domácí výsledek vyzněl suverénně - 3:0. Ve výborné atmosféře živené domácím fan-clubem řídil zápas bývalý fotbalista votroků a pražské Sparty a mládežnický reprezentant Josef Vašata.

V Miletíně sehráli domácí dobré utkání, mezi 27. a 29.minutou dali Baníku Žacléř tři branky (27.Jukl, 28.Hátle, 29.Urban) a bylo rozhodnuto. Hosté poprvé nebezpečně vystřelili za stavu 4:0 do tyče, korekci na konečných 5:1 zařídil teprve v 88.minutě Janata. Slušná návštěva byla spokojena i přes deštivé počasí ve druhé půli. Jičínský deník přináší zpravodajství z 1.B třídy ...

Nové Město n.M. stále poznává náročnost této skupiny a tentokrát ho o dva body připravil domácí Mostek, svěřenci trenéra Miroslava Lebedy mladšího gól sice nedali, ale nebezpečné ofenzívě hostů jejich obrana odolala (0:0).

Stará Paka padla podruhé za sebou, sice vedla již od 3.minuty gólem Bláhy, ale druhý poločas patřil domácím, v 57.m. vyrovnal Sameš, v 78.m. z penalty upravil na 2:1 Kult a tentýž hráč rozhodl v 90.minutě.

Rudník vydřel obrovsky cenné body proti Sobotce za výhru 3:2 a podobně jako Janské Lázně dostihl osmibodovou bilanci. Zápas nakonec rozhodl v 90.minutě domácí Hylmar.

Kopidlno a Hostinné se v neděli v 16,30 utkaly o to, zda někdo z nich stáhne, případně zachová bodový rozestup od vedoucí Staré Paky, která v sobotu prohrála v Janských Lázních. Podařilo se to domácím, kteří proti doposud neporaženým hostům dosáhli nečekaně vysokého vítězství 6:0, navíc nedali penaltu. Vše řídil autor tří branek Jiří Odvárko. Z pohledu Kopidlna mrzí červená karta v 90.minutě pro Brožíčka.

Rovněž v neděli v derby Libáň vyzvala Jičín B. V poločase prohrávali domácí 0:1, fotbalovější hosté však po přestávce inkasovali tři branky.


Celkem padlo v 8.kole 28 branek, průměr 4 góly na utkání. 
(v 7.kole 23 branek, průměr 3,28 gólu na utkání, v 6.kole pouhých 15 branek, zatím naprosto nejnižší průměr na utkání 2,14 gólu na utkání, v 5.kole 34 branek, průměr 4,85 gólu na utkání, v 4.kole 30 branek, průměr 4,28 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole 19 branek, průměr 2,71 gólu na utkání, v 1.kole 32 branek, průměr 4,59 gólu na utkání).
Rekord vytvořili střelci v 5.kole, kdy nastříleli v sedmi zápasech 34 branek.


Branku v tomto kole nevstřelily týmy Mladých Buků (celkem 3x),  Mostku (celkem 2x), Nového Města n.M. (celkem 2x) a Hostinného (poprvé v soutěži).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Janských Lázní (4x), Libáně (2x), Jičína B (2x), Kopidlna (2x), Rudníku (2x) a Miletína (1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Staré Paky, Bílé Třemešné, Sobotky a také posledního týmu tabulky Baníku Žacléř (!). Zde palec nahoru !

Třígólové obraty v zápasech jsme v tomto kole viděli v podání Janských Lázní a Libáně, kteří takto ve druhých poločasech odpověděli na jednogólová vedení svých soupeřů ze Staré Paky a Jičína B.



KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina A (po 8.kole)

9 - David (Nové Město n.M.)
6 - Odvárko (Kopidlno)
5 - Machalík (Mladé Buky), Hendrych, Jos.Kubelka (Bílá Třemešná), Rulc (Sobotka), Balcar (Libáň), Mezsároš (Jičín B)
4 - Krejčí (Stará Paka), Andrle (Mostek), Hylmar (Rudník), Machačný (Kopidlno)
3 - Havránek (Rudník), D.Kubelka (Bílá Třemešná), Berger (Stará Paka), Liška, R.Toth (Mladé Buky), J.Dřímal (Kopidlno), Kubišta, Přikryl (Sobotka), Z.Prokop (Janské Lázně), Havlík, Kalinka, Hlavatý (Libáň), Hátle, Urban (Miletín), Janata (Žacléř)
2 - Machačka, Bartoníček, Němeček, Jukl (Miletín), D.Duchek (Mostek), Kuchta, Pavlíček (Stará Paka), L.Vít, Ondráško (Žacléř), Brhel (Mladé Buky), D.Kracík, D.Nosek, L.Kracík, Polák, L.Horák (Hostinné), Koza, Srubjan, Paďour (Nové Město), Hnát (Kopidlno), Banyácski (Libáň) L.Novák (Rudník), Kult, Sameš (Janské Lázně)
1 - Pluhař, Ulvr, Fejfar, Materna, Kocourek, Hladík (Jičín B), Skála, Brožek, Mikolajczyk, Kotyk (Žacléř), Štelzer, Kábrt, Sapár (Janské Lázně), Vr.Robek, Hanuš, Polák, Rachota, Honců, Záruba (Mostek), Víšek, D.Čáp (Rudník), Jar.Kubelka, T.Otradovský, Hažer, M.Pátý (Bílá Třemešná), Maličký, Zeman, Kováč, Slavík (Hostinné), Kulda, Porubský, Bláha (Stará Paka), Havelka, Zikmund, L.Komárek, P.Komárek, Janáček, Poutník (Kopidlno), Brentner, Leplt, J.Stránský, F.Lánský  (Miletín), Zákravský, Lichter, Darebník (Nové Město n.M.), Knížek, Havlík (Libáň)


  1.B TŘÍDA MUŽI - skupina B


CO ZAUJALO:

Předměřice dály vyrovnaly tabulku, doma porazily Doudleby 3:2 a oba týmy mají díky tomuto výsledku 12 bodů.

To, že Police n.M. B vyhraje na Lokomotivě, čekal asi málokdo, stalo se, hosté vezou pod Ostaš tři body za výhru 2:0.

Asi bylo zbytečné hledat magnet kola jinde než v Deštném v O.h., domácí byli po posledním kole druzí se 16 body, hosté z Třebše první s 19 body.
V Orlických horách se vyrovnala bodová bilance po 8.kole, Deštné dokázalo mladý běhavý celek hostů zdolat 2:1. Drama na čele tabulky je tak mnohem větší než bylo..
Více o soutěži ...

Těžit z vyrovnanosti čela tabulky po sobotě mohl tým Častolovic (13 bodů) v případě výhry, v 80.minutě prohrával s rezervou Dobrušky 1:2, ale v 86. a v 87.minutě kanonýr T.Přikryl otočil zápas ve prospěch svého celku.

Ve vyrovnaném závěru tabulky (po minulém kole šestý Provodov 9 bodů, poslední Borohrádek 6 bodů) je jasné, že každý zápas je v současné době šlágrem.

Provodov před 180 diváky porazil díky bojovnosti Malšovice 3:1.

Dařilo se i Borohrádku, který porazil v derby rychnovského OFS České Meziříčí 4:1, hostující vedoucí David Horký řekl k zápasu, že o lepší výsledek se jeho tým připravil fatálními hrubkami ve středu obrany.

Černíkovice porazily Opočno 4:2, více k zápasu nebylo dodáno.

Celkem padlo v 8.kole opět velmi slušných 30 branek, průměr činil 4,28 gólu na utkání
(v 7.kole výtečných 36 branek, což byl vynikající průměr 5,14 gólu na utkání, v 6.kole 32 branek, což je průměr 4,57 gólu na utkání, v 5.kole 25 branek, průměr 3,57 gólu na utkání, v 4.kole 31 branek, průměr 4,42 gólu na utkání, v 3.kole 21 branek, což je průměr 3,00 gólu na utkání, v 2.kole nádherných 40 branek, což je průměr 5,71 gólu na utkání, v 1.kole 29 branek, průměr 4,14 gólu na utkání).
Rekordně tedy střelci pálili ve 2.kole, kdy se síť za gólmany napjala celkem čtyřicetkrát (!).


Branku v tomto kole nevstřelili pouze fotbalisté Lokomotivy Hradec Králové (celkem 3x a podruhé za sebou).

Gól v utkání v dosavadním průběhu soutěže nevstřelily také celky Police n.M. B (4x), Doudleb n.O. (2x), Předměřic (2x), Borohrádku (celkem 2x), Dobrušky B (2x), Malšovic (1x), Provodova (1x), Českého Meziříčí (1x) a Opočna (celkem 1x).

V každém zápase se alespoň jednou trefili fotbalisté Deštného v Orlických horách, Sokola Třebeš, Častolovic a Černíkovic. Zde rovněž palec nahoru !


KANONÝŘI 1.B TŘÍDY - skupina B (po 8.kole)


11 - Sehnal (Častolovice)
9 - Vik (Černíkovice)
6 - Farkaš (Třebeš), Strakatý (Předměřice)
5 - Ziegler (Lokomotiva HK), Zbořil (Třebeš), Umlauf (Deštné)

4 - Kollert, Dušánek (Police n.M. B), Eimer, Blažej (Provodov), D.Hanuš (Černíkovice), Kouba (Deštné), Majer, Pav.Mizerík (Třebeš), L.Jelen, O.Polák (Opočno), M.Přikryl (Častolovice)
3 - Kaplan (Deštné), Schejbal (Lokomotiva HK), Pav.Mráz, T.Přikryl (Častolovice), Kotyza, Kráčmer, Kopsa (Doudleby), Pataki (Police n.M. B), Soukup (Předměřice), Tobiášek, Bartoš, Lemon (Malšovice), Vojnar, Moravec (Borohrádek), Ježek (České Meziříčí)
2 - T.Hojný (Doudleby), Liška, P.Matějus, T.Sazima (Borohrádek), Pfeifer, Macek,  Muller (Provodov), Kopsa (Doudleby), Hrouda (Černíkovice), M.Zatloukal, Tuček, Kánský, Prouza (Deštné), Stiebert (Černíkovice), Krajňák (České Meziříčí), Tichý (Lokomotiva HK), Michl, Hubáček (Dobruška B), Sochor, Heglas (Třebeš), Frank (Předměřice), Musil, Pfeifer (Opočno)
1 - Včelák, Rudolf, L.Zatloukal, Drapák (Deštné), V.Malý, Kováč, M.Malý, Svatoň, M.Eimann, Štětina, Čančara, Macek, L.Petr (Dobruška B), Javůrek (Lokomotiva HK),  J.Čermák, J.Matějus (Borohrádek), M.Brandejs, Kuhn,Cvejn (Častolovice), Langr, Pav.Mazura, Vidlička (Doudleby), Škrabal, Školník, Krulich, Lukášek (Opočno), Krucký, Ninger, J.Jareš, Luňák (Malšovice), Obst, Vlkanova, Černý, Štajer, Krykorka, Munzar, Zeman (Třebeš), Pařízek, Vacek, Beneš, Vrabec, Kuneš (Provodov), Španiel, Kozák, Rezek, Baše, Slezák (České Meziříčí),  Hronek, Bareš, Voborník, Vejprava (Předměřice), Hečko, Tér, Čermák (Police n.M. B), F.Stieber, Bárta, Vlk, Mitana, vlastní (Černíkovice)

Video na závěr nabízí důvod
, proč je dobré jít na fotbal do hlediště a nefandit doma u televize ..


PICT0005            Ilustrační foto            PICT0170

 

 

 

 


Vytvořeno: 28.9.2012
redakce


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace