Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Deštné doma dostalo sedm branek, Dolní Kalná nezvládla domácí duel s Tatranem Hostinné, Zdelov dokázal zdolat Albrechtice ...


Datum akce: 30.11.-0001



O co se na podzim také hraje ?  

Vítězové podzimních skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.


Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.
                                                      

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)   

MILÍČEVES VZALA NADĚJI LIBÁNI, MILETÍN ODSTAVIL KOBYLICE ...

Tři kola před koncem je ve skupině A je už pouze jeden teoretický otazník, který lze pojmenovat takto - skutečně matematicky může Milíčeves ještě dotáhnout Kobylice. Milíčeves totiž doma Kobylice porazila a pokud by vyhrála v Kobylicích, rozhodlo by poslední kolo. Kromě tohoto malého rébusu se již bude hrát pouze o jarní bonifikační body.
Nepolisy jely do Jičína udržet první místo, podařilo se. Na záda jim však dýchá Kopidno, které se představilo na půdě posledních Robous, a Miletín, který zvládl důležitý souboj s Kobylicemi.

Sobotní utkání Jičín B - Nepolisy (před utkáním 24 bodů) bylo zápasem důležitým pro Nepolisy, ty měly dva body náskok před Kopidlnem a samozřejmě i podzimní prémie za první místo láká. Týmy z druhé poloviny tabulky, kam patří Jičín B, už hrají o jarní bonifikační body. Nepoliští ostrostřelci však nezklamali ani na umělce v Jičíně, domácím nasázeli čtyři góly a výhrou 4:0 (L. Pánek 2, Tlustý, Ullman) o jeden bodík zvedli náskok na druhý a třetí tým pořadí. Domácí trenéři jen smutně konstatovali: "V oslabené sestavě jsme neměli šanci bodovat, od začátku zápasu bylo zřejmé, které mužstvo si připíše 3 body."

Robousy hostily v sobotu od 14,30 Kopidlno, hosté měli pochopitelně postavení velkého favorita, jenže domácí fotbalisté je tým, který hraje podle toho, jak se sejde. A pokud se sejde - potrápí každý tým. To se stalo i tentokrát i přes ne úplně optimální složení, zápas nakonec skončil remízou 1:1 a favorizované Kopidlno poté získalo bod navíc díky úspěšnému penaltovému rozstřelu. Rozhodčí Luboš Říha dvakrát vylučoval v nastavení. A co k zápasu řekl Zbyněk Materna: "Při posledním předzápasovém tréninku jsme se dohodli, že se pokusíme favotita utkání z Kopidlna potrápit, ale situace před utkáním (sestava a počet hráčů) tomu opět nenasvědčovala. Přesto alespoň v jedenácti se to nakonec povedlo, když v nasteveném čase Karásek vyrovnal. Penaltová loterie patřila hostům, našim hráčům zase poděkování, že utkání za nepříznivého stavu nezabalili a odbojovali až do konce. Kopidlno bylo lepší, ale svoje šance (i penaltu) zakončilo do rukavic brankáře Mauera."

Asi nejzajímavější utkání se odehrálo v sobotu v Miletíně, Ondřej Machačka a spol. vyběhli proti Kobylicím. Oba týmy měly před utkáním 21 bodů, oba v minulém kole vyhrály o čtyři góly, Miletín navíc v Libáni. Kobylice, které tento duel prohrály nakonec 0:2 (Vondrouš 2), se mohly vystavit útoku Libáně ze zadních pozic, jenže ta neuspěla v neděli v Milíčevsi. Komentář domácího Antonína Krause: "Zápas jsme rozehráli velmi dobře a již v deváté minutě šli do vedení brankou Vondrouše. Po půl hodině se však začal fotbal z hrací plochy vytrácet. Přibývalo zbytečné nervozity. Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil a tak jediným pozitivem byla druhá branka v síti hostů a také to, že všichni hráči odešli ze zápasu po svých." Před 100 diváky řídil zápas Havlík, poměr žlutých karet byl 3:5.

Nedělní duel Milíčeves - Libáň byl pro "milou ves" dalším velkým derby, pro hosty bojem o poslední naděje dotáhnout čtvrté Kobylice na tříbodový dostřel. Potvrdilo se, že oba kluby si nic nedarují, rivalita mezi nimi bezesporu stále existuje. Domácí Milíčeves vyhrála 1:0 (Jakub Roman) a podle slov Radka Adamce uhájila body proti fotbalovějším hostům velkou a nezměrnou bojovností.

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Pánek (Nepolisy) - v Jičíně dal již svou 13. a 14. branku v podzimní části a odchovanec cidlinské kopané vede svůj tým k možnému podzimnímu prvenství.

UDÁLOST KOLA :
Ještě v 90. minutě vedlo Kopidlno v Robousích 1:0 a v 1. minutě nastavení mu byl vyloučen Machačný, v 2. minutě nastavení vyrovnal domácí Karásek a o dvě minuty později viděl i on červenou kartu, takovéto drama v nastaveném čase asi vzbuzuje hodně adrenalinu.

VÝROK KOLA :
Asistent trenéra SK Miletín Kraus po utkání s Kobylicemi: "Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil a tak jediným pozitivem byla druhá branka v síti hostů a také to, že všichni hráči odešli ze zápasu po svých."


NÁVŠTĚVA KOLA :
100 diváků bylo hlášeno na utkání Miletín - Kobylice, ostatní návštěvy byly pod hranicí stovky a zejména v Milíčevsi a Jičíně byly velmi slabé.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12. ODEHRANÉM KOLE (v 12. kole celkem přišla dosavadní nejmenší podzimní návštěva 312 fanoušků, průměr na utkání 78 diváků, od počátku sezóny tedy celkem 5 344 diváků, celkový průměr na utkání 111)

FK Kopidlno - 1156 diváků (průměr na zápas 192 diváků)                                       Spartak Kobylice - 775 diváků (průměr na zápas 129 diváků)                                Sokol Libáň - 730 diváků (průměr na zápas 121 diváků)                                          SK Miletín - 670 diváků (průměr 111 diváků na zápas)                                            Sokol Nepolisy - 640 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                    FC Milíčeves - 525 diváků (průměr 87 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 503 diváků (průměr 83 diváků na zápas)                                        SK Jičín B - 335 diváků (průměr 55 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
14 - L. Pánek (Nepolisy),
10 - Vondrouš (Miletín),
9 - Brett (Kopidlno),
8 - Klaban (Kopidlno), Nový (Kobylice), Němeček (Miletín),
7 - T. Hanuš (Nepolisy), Chramovský (Milíčeves),
6 - Balcar (Libáň),
5 - J. Líhan, Tlustý (Nepolisy), Poutník (Kopidlno),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), Komárek (Kopidlno), Urban (Miletín), Ullman (Nepolisy),
3 - Říha, Hrubý (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Zedek, Machačný, Šafařík (Kopidlno), Knížek (Libáň), Kněžourek, Leplt (Miletín), Fridrich (Libáň), Drbohlav, Tomášek (Robousy), Voldán, M. Mezsároš (Jičín B),
2 - Vích, Srb, Karásek (Robousy),
Machačný (Kopidlno), Šustr, Chaloupka (Nepolisy), Kořínek, Miler, L. Haken (Jičín B), Kubišta, R. Brzek (Kobylice), Rejha, Jak. Roman (Milíčeves), 
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), M. Roman, Havelka, Mach, Novotný, vlastní (Milíčeves), Bílek (Robousy), Mat. Novotný, Khol, Vávra, Pšenička, Havlíček, P. Dvořák (Kobylice), Lámr, Machačka, Bartoníček, vlastní (Miletín), Zlámal, T. Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička, Pešta (Libáň), Motyčka (Nepolisy)


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

HOSTINNÉ DOTÁHLO DOLNÍ KALNOU, ŽACLÉŘ POTVRZOVALA S RUDNÍKEM ...

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy zahájila v srpnu porážkou Police nad Metují v Dolní Kalné 0:6. Po dalších 10 kolech byla Police v čele tabulky se 27 body a je již jistým postupujícím. V tomto kole si Police zajistila první podzimní místo, Dolní Kalná sehrála neúspěšné derby s Tatranem Hostinné.

Dolní Kalná (před utkáním 17 bodů) - Hostinné (před utkáním 14 bodů), tento zápas mohl rozhodnout nebo napovědět. Pouze napověděl a to ne zase tak moc, Hostinné v Dolní Kalné vyhrálo 2:0 po poločase 1:0, v prvním poločase zamířil do vlastní sítě Navrátil, pojistku hostů dal z penalty Valeš. Domácí klub nemá nyní velkou formu, navíc za stavu 0:1 střídal překvapivě kanonýra Tomáše Jiřičku, který zápas asi příliš neprožíval. Kalenští navíc přišli o vyloučeného gólmana Porkerta, který viděl červenou kartu po svém penaltovém zákroku na útočníka Tatranu. Oba týmy mají nyní 17 bodů, Hostinné lepší zápasovou bilanci. Zápas pískal velmi dobře rozhodčí Šedivý, který v 18 letech ukázal velký talent, výkonu obou týmů přihlížela velmi solidní návštěva 180 diváků. Komentář Tomáše Navrátila: "Na velmi těžkém terénu se hrálo před pěknou diváckou kulisou dramatické utkání, které zcela zaslouženě ovládli hráči hostujícího Tatranu. Domácím chyběla zejména ofenzivní kvalita podpořená přístupem a nasazením, odpovídajícímu důležitosti zápasu. Tatran chtěl víc a proto vyhrál, zejména jeho brejky byly doslova smrtící. Vynikající výkon předvedla trojice rozhodčích v čele s osmnáctiletým Michalem Šedivým."  

Další ze stíhačů čtvrtého místa jsou i přes neúspěch v tomto kole stále ještě fotbalisté Trutnova C, kteří v sobotu doma na umělé trávě od 16,30 přivítali AFK Hronov. Část zápasu probíhala pod umělým osvětlením. Hosté potřebovali pojistku a svůj cíl splnili impozantně výhrou 5:1 (Valtera 2, Šťavík 2, Danihel - M. Nývlt), Hronov je na 99,5% jistým postupujícím. Zápas komentoval trutnovský vedoucí Kulda: "Utkání, které bylo přesunuto z hřiště HSM (špatný terén) na umělou trávu, zvládli lépe hosté a odváží si zaslouženě 3 body. Domácím nevycházelo v prvním poločase vůbec nic a i když měli lepší druhý poločas, tak porážce 1:5 nezabránili."

Velkým favoritem v zápase s Rudníkem byl Baník Žacléř. Domácí měli před utkáním 19 bodů a samozřejmě pro postavení do posledních dvou kol potřebovali nutně vyhrát. Hosté z Rudníku už hráli spíše o čest, jejich osmé místo je již prakticky definitivní. Baník nakonec vyhrál jasně 3:0 (Hradecký, L. Vít, Kotyk) a definitivě mu chybí dva body. Slova domácího předsedy Radka Kotyka: "Asi bychom dnes udělali radost nemocnému trenéru Honkovi tím, jak jsme se dokázali dostávat do šancí. Rozhodně by se mu ale přitížilo, kdyby viděl, jak jsme je zahazovali. Do poločasu mělo být rozhodnuto. Soupeři osobně přeji, aby se dal do kupy a na jaře zase najel na vítěznou vlnu."

Mladé Buky (před utkáním 14 bodů) se chtěly pokusit v neděli v Polici nad Metují o překvapení, vydržely však jen poločas. Nic jiného jim ani nezbývalo, jenže domácí hrají v posledních zápasech famózně a ničí jednoho soupeře za druhým. Sekretář Mladých Buků Pavel Hrubeš potvrdil snahu hostů: "Zasloužené vítězství domácího týmu, kdy domácí byli fotbalovější a právem vyhráli. My jsme se ale snažili bojovat a nechali jsme na hřišti všechno." Police vyhrála 5:2 po poločase 2:2 (4. Čermák, 33. Hauk, 72. vlastní, 76. Sivak, 82. Bergmann - 13. Haider , 26. Ruml). Zatímco Police nad Metují je suverénem této skupiny, Mladé Buky budou bojovat o naději v příštím kole s Žacléří.


HVĚZDA KOLA :

Michal Šedivý - osmnáctiletý rozhodčí derby zápasu Dolní Kalná-Hostinné podal výborný výkon a byl pochválen oběma soupeři, to není tak častý jev.

UDÁLOST KOLA :
Utkání Trutnov C - Hronov se hrálo pod umělým osvětlením a přišlo na něho v sychravém počasí pouhých 20 příznivců.

VÝROK KOLA :
Radek Kotyk, předseda Baníku Žacléř, po utkání s Rudníkem: "Asi bychom dnes udělali radost nemocnému trenéru Honkovi tím, jak jsme se dokázali dostávat do šancí. Rozhodně by se mu ale přitížilo, kdyby viděl, jak jsme je zahazovali."


NÁVŠTĚVA KOLA :
180 fanoušků přišlo na derby Dolní Kalná - Hostinné, které mělo velkou důležitost pro oba týmy, domácí hráči však své příznivce nepotěšili.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12. ODEHRANÉM KOLE (v 12. kole celkem přišlo slabých 423 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 105, od počátku sezóny tedy celkem 5 731 diváků, celkový průměr na utkání 119)

Rudník - 852 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                            Hostinné - 850 diváků (průměr 141 diváků na zápas)                                           Police n. M. - 830 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                                         Dolní Kalná - 824 diváků (průměr na zápas 137 diváků)                                       AFK Hronov - 662 diváků (průměr na zápas 110 diváků)                                         Žacléř - 628 diváků (průměr 104 diváků na zápas)                                            Mladé Buky - 585 diváků (průměr 97 diváků na zápas)                                      MFK Trutnov C - 510 diváků (průměr na zápas 85 diváků)                                 


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
12 - Ruml (Mladé Buky),
10 - Klapkovský, T. Mucha (Police), Valtera (Hronov),
9 - J. Jiřička (Dolní Kalná), Hauk (Police),
8 - Hauk (Police),
7 - Jakoubek (Hostinné), Kotyk (Žacléř),
6 - Ondráško (Žacléř), Valeš (Hostinné),
5 - D. Ježek (Dolní Kalná), Šimočko (Trutnov C), Novák (Rudník), Šťavík (Hronov), Čermák (Police),
4 - Najman (Dolní Kalná), Hylmar (Rudník), Danihel (Hronov),
3 - vlastní, Nývlt, Wimmer, M. Kulda (Trutnov C), Neuschl, Schreiber (Hronov), Slavík, Šmucer (Hostinné), Nožka (Police),
2 - Bartoš, Najman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Těžký, Knap, Hradecký, L. Vít (Žacléř), Kosina, Rodr, Nossek, D. Maličký (Hostinné), Štěpánek, Brhel, Kahoun, Haider, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Šnábl, Bergmann, vlastní (Police), Kuru (Hronov), Vomočil, Klosowski (Trutnov C),
1 - Puraš, Křeček, Franců, vlastní (Hronov), L. Horák, Blažek (Hostinné), Čáp, Hloušek, Prívara, Víšek, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl, Tauchman (Dolní Kalná), Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert (Žacléř), Doležal, Machalík, Tošovský, Kaňka (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík (Police), Zákravský, Jirka, M. Nývlt (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky


DETEKTIVKA JDE POMALU DO ZÁVĚRU, STÁLE POUZE POLOJASNO ...

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy - na piedestalu se jasně vyhřívá první tým Českého Meziříčí, o další tři postupové příčky bojovala v tomto kole hned šestice týmů. Tak se na to podívejme ...

Relativně nejsnažší úlohu mělo mít papírově Opočno, to hostilo v sobotu od 14,30 poslední tým tabulky Smiřice. Namítali jsme před zápasem - Smiřice v posledním kole vyhrály, nemají co ztratit a jsou zřejmě poměrně v pohodě, Opočno naopak musí. Opočnu chyběli dva hráči vyloučení na Lokomotivě (Reichl a Škrabal), ale domácí prokázali jistotu a duel zvládli v poměru 4:2 (Vondřejc 3, Jelen - Kodeš, P. Škarytka). Dvacet bodů před posledními dvěma koly je nadějných, ale jistotu nedává pražádnou. Jan Jánský: "Zápas jsme odehráli bez čtyř hráčů základní sestavy, takže jsem rád za tři body. Děkuji mužstvu za bojovnost."

Dalším duelem o vše bylo sobotní střetnutí Deštné - Jaroměř B, které se odehrálo pod taktovkou sudího Bečváře. Domácí ztratili body ve Smiřicích, oproti hostům měli jednobodový náskok. Rezerva Jaroměře nakonec v Orlických horách řádila, nastřílela sedm branek a výsledek 7:3 (Seifert 4, Ameti, Špaček, J. Emlar) ji katapultoval na třetí průběžné místo se ziskem 19 bodů, navíc svého soupeře přeskočila v tabulce. Jaroměř hrála od 16. minuty (!!) bez vyloučeného brankáře Schejbala, jeho náhradník Krám pak vzápětí chytil penaltu. Od 40. minuty do přestávky dali hostující fotbalisté tři góly a v deseti nakonec v Deštném excelovali. Tomáš Paleček, trenér rezervy Jaroměře, byl hodn spokojený: "Na zápas jsme odjížděli ve značně nekompletní sestavě a s mírnými obavami o výsledek. Klíčovým momentem utkání dnes byla chycená penalta Filipem Krámem po vyloučení Jakuba Schejbala. Poté si hráči sáhli až na dno svých sil a po zásluze jsme dotáhli tento zápas do vítězného konce a získali tak velice důležité body v boji o ,,finálovou" čtyřku. Děkuji týmu za předvedený a bojovný výkon."

Slavoj Předměřice (před utkáním 16 bodů) musel, v cestě stálo České Meziříčí. Sobotní duel v Předměřicích měl grády a výbornou úroveň, řídil ho Leoš Bednář. Úlohu domácím nikdo nezáviděl, nicméně ti předvedli velmi dobrý fotbal, měli snad sedm velkých šancí, aby nakonec jednou inkasovali a tento rozdílový zápas prohráli 0:1 (65. Baše). Co na to Martin Pšenička, vedoucí Slavoje: "V dnešním utkání jsme si vytvořili hodně brankových příležitostí, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Soupeř přijel s obranou taktikou a spoléhal na brejky a jeden mu vyšel."

Magnet kola se odehrál v neděli, Malšovice hostily Lokomotivu. Oba týmy měly před utkáním 17 bodů, oba chtěly pochopitelně do první čtyřky. Jak tipovat výsledek - to byl velký otazník, my jsem tipovali, že asi přijde do Malšovic přece jenom více diváků než obvykle. Hrálo se od 14,30 a bylo opravdu o co hrát. A výsledek - Lokomotiva se na hřišti Malšovic chovala více jak doma a vyhrála zde 5:2, domácí opětovně nezvládli druhou půli.

HVĚZDA KOLA :
Do tohoto kola dal podle statistik jeden gól, útočník béčka Jaroměře Seifert se trefil v Deštném čtyřikrát (!!!).

UDÁLOST KOLA :
Bezesporu porážka Deštného s rezervou Jaroměře 3:7, navíc hosté hráli od 16. minuty bez vyloučeného brankáře Schejbala, jeho náhradník Krám navíc chytil následnou penaltu, všechny góly dala Jaroměř v deseti.

VÝROK KOLA :
Milan Mikušík, trenér Českého Meziříčí, byl po vítězství v Předměřicích velmi objektivní: "V utkání jsme měli více štěstí. Všem hráčům děkuji za odpracovaný a odmakaný zápas."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Něco nevídaného - návštěva kola přišla v Malšovicích. Na derby s Lokomotivou byla hlášena stovka diváků, což je pro domácí klub jasně nejvyšší počet příznivců za celý podzim.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišla v 12. kole opětovně druhá nejslabší podzimní návštěva 260 fanoušků, průměr na utkání 65, od počátku sezóny tedy celkem 4 114 diváků, celkový průměr na utkání 85)

České Meziříčí - 903 diváků (průměr 150 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 660 diváků (průměr 110 diváků na zápas)                                         Předměřice - 600 diváků (průměr na zápas 100 diváků)                                         SK Smiřice - 510 diváků (průměr 85 diváků na zápas)                                           Jaroměř B - 421 diváků (průměr 70 diváků na zápas)                                             Opočno - 360 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Malšovice - 340 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                             Deštné - 320 diváků (průměr na zápas 53 diváků)                                                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
9 - Jelen (Opočno),
7 - Kaplan (Deštné), Jak. Javůrek (Lokomotiva),
5 - Ulrych, Seifert (Jaroměř B), Reichl (Opočno), Baše (České Meziříčí),
4 - L. Havel (České Meziříčí), Horký (Malšovice), Ameti (Jaroměř B), Zvolánek (Lokomotiva),
3 - T. Přibyl, Vondřejc (Opočno), J. Bareš, Hronek, Ponikelský (Předměřice), Jan Tomášek, Petr Tomášek (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Krupka, Macháček (Deštné), Vít (Jaroměř B), Lemon (Malšovice), Korenčík (Smiřice),
2 - Lejp, Pekáč, Hlavatý, Šmarda (Předměřice), Krajňák, Rezek (České Meziříčí), Hekele, Exnar (Jaroměř B), Brokeš, Rejha, Groh, Tobiášek (Malšovice), Schejbal, Mašek, Jiří Javůrek (Lokomotiva), Bednář, P. Škarytka (Smiřice), Musil, Škrabal (Opočno),
1 - Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Čenovský, Horák, Špaček, J. Emlar (Jaroměř B), Jaroš, Jankaj (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Čiháček (České Meziříčí), Velínský, Lemon, Valc, Ninger, Luňák (Malšovice), O. Přibyl, Školník, vlastní (Opočno), Hlavatý, E. Bareš, Raszka (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž, Hochmann, Matula (Deštné), Koutník, Kodeš, Čížek (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)  

ZDELOV - ALBRECHTICE, BITVA SKONČILA NAKONEC PRO DOMÁCÍ ...

"Rychnovská" skupina se hrála kompletně v sobotu, tři postupující týmy jsou jasné, na čtvrté Černíkovice dotírá Zdelov a bez šancí ještě není po tomto kole Borohrádek, Lípa už díky domácímu debaklu naděje na postup ztratila.

Ve Zdelově nastoupily Albrechtice, jedna zajímavá statistika - domácí dali na podzim do tohoto zápasu 11 gólů, Albrechtice 38. Takže byl to souboj domácí obrany s Hořínkem a spol., svěřenci Miloše Zemana museli vyhrát. Hrálo se v sobotu od 14,30, zápas měla v rukách žena - Monika Hrušková. Nováček ze Zdelova tento duel nakonec vyhrál 2:1 (Cvejn, Weisser - Janeček) a stále udržel kontakt se čtvrtými Černíkovicemi. A slova domácího sekretáře Petra Komárka: "Porazili jsme lídra tabulky a vítězství si hodně ceníme, i proto, že jsme nebyli ani zdaleka kompletní (i bez nemocného kouče) a doma se nám doposud moc nedařilo. Trochu nečekanou výhrou jsme si "zkomplikovali" situaci před závěrečnými dvěma koly. Místo klidného dohrání podzimu máme stále šanci na první čtyřku. Momentálně je tým v pohodě, takže se těšíme na velké derby s Lokomotivou Borohrádek, která v Lípě přiložila hodně pod kotel a bude hodně těžké ji doma zastavit."

Právě Černíkovice odrážejí nápor pronásledovatelů, tentokrát na půdě posledního Vamberka, do sobotního zápasu šli hosté bez potrestaných Seiberta a Vítečka. Poslední zápas svěřenci trenéra Cejpka nezvládli mentálně, takže jsme byli zvědavi, v jakém stylu se ukáží ve Vamberku. Nakonec ve velmi dobrém, vyhráli 4:1 (O. Stieber 2, Stodůlka, D. Hanuš - Šrom) a čtvrtou příčku udrželi, byť náskok je jen dvoubodový. Josef Cejpek si liboval: "Musím pochválit mužstvo za předvedený výkon. Utkání jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy jsme na hřišti naprosto dominovali. Všichni hráči podali vynikající výkon, právě takto se hraje o body. Hráčům nechybělo nasazení ani bojovnost a vůle po vítězství byla vidět na každém kroku. Poděkování patří zvláště Marku Hroudovi, který nás nenechal na holičkách a i přesto, že měl delší pauzu, nebylo to na výkonu vůbec znát. Spolu s Honzou Plašilem vytvořili naprosto dokonalou stoperskou dvojici."

V 14,30 začal zápas dvanáctibodových, Lípa přivítala Borohrádek. Domácí měli v minulých zápasech celkem formu, Borohrádek však hraje venku lépe než doma. To se potvrdilo i tentokrát, pro domácí však hodně krutě, svěřenci Radka Sazimy vyhráli v Lípě 6:0 a ještě drží teoretickou naději na první čtyřku. Samozřejmě - museli by přeskočit Černíkovice i Zdelov. Takže kalkulujme, spekulujme ... K zápasu - střelci hostí - Brendl 2, P. Matějus 2, Kapusta a vlastní, komentář Libora Berana: "Zmar, zmar, zmar, jinak toto utkání z našeho pohledu nelze hodnotit. První poločas jsme měli míč častěji na kopačkách a vypracovali si minimálně čtyři gólové příležitosti. Ale po brankové sterilitě našich hráčů svítil na tabuli poločasový výsledek 0:3. Druhý poločas Lokotka v tréninkovém tempu přidala další tři "fíky" do naší sítě a zaslouženě si odváží tři body. Dlouho jsem v Lípě neviděl, aby diváci odcházeli již v poločase."

Poslední utkání kola bylo derby týmů, které mají již postup prakticky zajištěn. Doudleby přivítaly od 14,30 béčko Rychnova, trenér Kameník se v posledním čísle týdeníku Fotbal v kraji vyjádřil, že Rychnov nemá nyní hráče na rozdávání. Takže velkým otazníkem bylo, s jakým kádrem hosté do Doudleb přijedou. Domácí mohli v případě výhry jít na druhé místo tabulky, dokonce v případě ztráty Albrechtic i na první. K zápasu - Rychnov vedl od 3. minuty gólem Řeháka, v 71. minutě vyrovnal Kráčmer. Remíza 1:1 pořadí nakonec nezměnila, hosté nakonec zvládli penaltový rozstřel a vedou tabulku.

HVĚZDA KOLA :
Marek Hrouda (Černíkovice) - po delší pauze se postavil do stoperské dvojice s Janem Plašilem a zápas ve Vamberku on i jeho spoluhráči zvádl exceletně.


UDÁLOST KOLA :
Lípa bojovala o naději, bojovala tak, že doma podlehla Borohrádku 0:6, připomeňme si, že právě Borohrádek doma z posledních pěti zápasů čtyřikrát prohrál. "Zmar, zmar, zmar", to bylo hodnocení vedoucího Lípy Libora Berana.

VÝROK KOLA :
Petr Komárek, sekretář Zdelova, po výhře nad Albrechticemi: "Porazili jsme lídra tabulky ... Trochu nečekanou výhrou jsme si "zkomplikovali" situaci před závěrečnými dvěma koly. Místo klidného dohrání podzimu máme stále šanci na první čtyřku."


NÁVŠTĚVA KOLA :
100 příznivců vidělo důležitou výhru Zdelova nad Albrechticemi.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 12. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 12. kole 301 diváků, což bylo stejně jako minule v jednom zápase v Albrechticích, výsledek je nejslabší návštěva podzimu, průměr na utkání 75, od počátku sezóny tedy celkem 6 536 diváků, celkový průměr na utkání 136)


Albrechtice n.O. - 1500 diváků (průměr 250 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 1160 diváků (průměr na zápas 193 diváků)                                        Borohrádek - 864 diváků (průměr 144 diváků na zápas)                                     Zdelov - 735 diváků (průměr 122 diváků na zápas)                                                Lípa n. O. - 645 diváků (průměr na zápas 107 diváků)                                       Vamberk - 478 diváků (průměr na zápas 79 diváků)                                          Doudleby n. O.- 470 diváků (průměr 78 diváků na zápas)                                 Rychnov n. K. B - 302 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 12. ODEHRANÉM KOLE :
17 - Hořínek (Albrechtice),
7 - Jakub Jedlinský (Rychnov B), Kráčmer (Doudleby), D. Hanuš (Černíkovice), Brendl (Borohrádek),
6 - Pazderník (Vamberk), Čepelka (Lípa), Duha (Albrechtice),
5 - Šrámek (Doudleby), J. Matějus (Borohrádek), D. Komárek (Zdelov),
4 - Sehnal (Zdelov), Sršeň (Albrechtice), M. Šrom (Vamberk), O. Stieber (Černíkovice),
3 - Doleček, Síkora, Vašata (Lípa), Počtýnský (Rychnov B), Janeček, L. Vítek (Albrechtice), Králík (Vamberk), Hudousek, Schod (Doudleby), J. Bílek (Borohrádek),
2 - Krmaš, Lyer, Dudek (Doudleby), A. Čermák, Vojnar, P. Matějus (Borohrádek), Jan Jedlinský, Plašil, Stodůlka (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Polívka, Řehák (Rychnov B), vlastní (Lípa), Flekr (Vamberk),
1 - Jaroš, Hladík, Voda, Pavlas (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, R. Sazima, Moravec, Hlaváč, Kapusta, vlastní (Borohrádek), Mat. Mazura, Dostál, Kotyza (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Pauker, Trejtnar, Vašata, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík, Bulavcsjak, Cvejn, Weisser (Zdelov),


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 2.11.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace