Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Devatenáct branek v Miletíně! Tři hattricky v Dohalicích! V KP SŽ se nedařilo favoritům!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

Ve východočeském přeboru dorostu U-19 se na čelo tabulky začínají dotahovat Svitavy. V nedělním utkání si poradili s Třebší 3:1. Zápas to byl hodně tvrdý, navíc často přerušovaný. Domácí dali dvě branky z pokutových kopů. Druhé Hořice hostili Hlinsko a nakonec byli spokojeni s bodem za remízu. penalty vyšly lépe hostům. Vedoucí Pardubice si přijely do Miletína pro povinné body v utkání se Dvorem. Konečné skóre 0:19 hovoří za vše.. Trenér Cidliny Martin Novotný pracoval v týdnu se svými svěřenci na tom, aby se neopakoval špatný výkon z Náchoda a povedlo se mu to. V utkání s Litomyšlí hráli jeho svěřenci jak vyměnění a svědčí o tom i konečné skóre, které bylo 7:0. Hattrick vstřelil Šimbovský. Dalším dvěma královehradeckým celkům se v domácím prostředí nedařilo. Béčko Olympie podlehlo České Třebové 1:2 a Nové Město Letohradu dokonce 2:6. Novoměští hráli od 30. minuty bez vyloučeného hráče. Nedařilo se ani náchodské rezervě. Ta, ve Vysokém Mýtě, prospala první půli, kterou prohrála 0:3 a to byl také konečný výsledek utkání. Z výhry venku se tak radovali alespoň trutnovští dorostenci. V Lanškrouně zvítězili 3:1 i když trenér Míl označil jejich výkon jako sotva průměrný.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 má vedoucí Vrchlabí v čele tabulky náskok už 11 bodů!! V tomto kole zvítězila 4:0 v Solnici. V utkání druhého s třetím přijel tým Smiřice/Jaroměř do Rychnova a ve vyrovnaném utkání nakonec zvítězili domácí 1:0. Poslední Třebechovice si vyšláply na mladíky z Cidliny a porazili je 4:1. Hostující trenér Obermajer lakonicky prohlásil, že už to snad horší být nemůže. Chlumec přijel na Slávii jen se čtyřmi staršími dorostenci. Tým doplnili mladší a v poločase drželi nadějný bezbrankový stav. Poté jim došli síly a domácí, i díky pěti!!! brankám Kašpara, zvítězil 6:0. Jedinná branka rozhodla o výhře Červ. Kostelce nad Žacléří a v posledním utkání si poradilo Týniště s trutnovskou rezervou 3:0.

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže přijeli Kosičky do Dohalic v roli favorita. Ale tuto roli nepotvrdili. V utkání ve kterém padly tři hattricky(domácí Miškař, Fanta a hostující Stránský) zvítězili Dohalice 6:5. Tři branky Valnohy nasměrovaly Kopidlno k výhře 6:0 nad Novou Pakou. 

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině se hrálo zajímavé utkání mezi Rasoškami a Malšovou Lhotou. Hosté vedli v poločase 3:1, domácí otočili na 4:3, před koncem hosté srovnali, ale penaltový rozstřel zvládli lépe Rasošky. V jediném nedělním utkání přehrála Roudnice Předměřice 4:2.
                                                                                                         

V C skupině si první výhru v soutěži připsalo, po hokejovém výsledku 7:4, Babí. K vítězství nad Meziměstím jim pomohl hattrickem Brixi. V utkání týmů z čela tabulky, mezi Hostinným a Rozkoší, byli úspěšnější hosté v poměru 4:2. Tři jejich branky vstřelil Pácalt a realizační tým RSCM hovořil o nejlepším podzimním výkonu. Domácí mrzela řada neproměněných šancí. Úpice přijela do Velkého Poříčí jen v deseti a prohrála 0:4.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 nezaváhala vedoucí Třebeš a přehrála Jičín 6:1. Druhé Nové Město n.M. hrálo na Slávii a mělo potvrdit roli favorita. Domácí hráči ovšem bojovali jako o život a tak se hosté na výhru 3:2 nadřeli asi víc, než původně čekali. Kvalitní utkání bylo k vidění ve Vrchlabí, kam přijel Trutnov. Domácí zvítězili 3:2 a oba realizační utkání si výkon svých svěřenců chválili. Olympia vybojovala, na těžkém terénu, v Chlumci zasloženě tři body za výhru 4:1. Jaroměř rozstřílela Dobrušku 9:2. Domácí se bavili fotbalem, hosté, dle trenéra Filipa, hráli antifotbal.Tři branky vstřelil domácí Balcirák. Broumov, bez problémů, porazil Borohrádek 9:1 a v souboji Kostelců byl úspěšnější ten Červený. Ač v poločase prohrával 0:2, nakonec zvítězil 3:2.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ nebodoval ani jeden tým z první trojice!! Vedoucí Javorka ztratila první body ve Vrchlabí za prohru 1:2. Druhý Chlumec nestačil na Olympii, které podlehl 0:3 a prohrála i třetí Slávie, která nestačila na Nové Město n.M. 0:2. Pro tři body do Třebše si dojel Jičín, kde zvítězil jednoznačně 5:1. Broumov byl konečně kompletní a Borohrádku naložil na cestu domů sedm branek. Červený Kostelec porazil, v mlze, Kostelec nad Orlicí 4:0.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A zaváhal, podruhé za sebou, vedoucí Černilov. Tentokráte prohrál ve Staré Pace 8:3!!! U domácích nastříleli tři branky Svoboda a Mandík. Nedařilo se ani druhému Dvoru Králové, který prohrál 3:2 v Hostinném.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B je stále bez ztráty bodu Týniště. První příčku v tabulce si upevnilo výhrou 7:1 nad Třebechovicemi i díky třem brankám Tomáše Kosa. Druhý je , se ztrátou 11 bodů, Rychnov. Ten zdolal Vamberk 2:0. Úpice vedla v Hronově, po 35. minutách 1:0, ale domácí ve druhé půli otočila na 3:1. Babí vstřelilo první branku ze hry, celkově svoji druhou v soutěži. Ani tento gól však nestačil na Rozkoš, která zvítězila 7:1.

Výsledky zde...

 


Vytvořeno: 20.10.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace