Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

V souboji trenérských kamarádů přišel debakl Libáně, Hostinné v Polici naději nevykřesalo, v Milíčevsi rozhodla 87. a 90. minuta


Datum akce: 30.11.-0001



O co se na podzim také hraje ?  

Pohár společnosti PROMEPRO IT - bodově nejlepší tým z 1.míst skupin obdrží prémii 6 500 Kč, druhý bodově nejúspěšnější z 1.míst 5 500 Kč, třetí pak 4 500 Kč a čtvrtý 3 500 Kč.

Vítězové skupin si podobně jako vloni zajistí do jarní skupiny "o postup" tři bonifikační body, druzí v pořadí dva bonifikační body, třetí pak jeden.
To samé se týká pátých celků v pořadí, které nastoupí do jarních skupin "o sestup" se třemi bonifikačními body, šestí mají k dobru dva bonifikační body, sedmí jeden. 


Novinkou letošního ročníku je penaltový rozstřel v utkáních, které v řádné hrací době skončí nerozhodne, vítěz rozstřelu bere bod navíc.


 

PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina A (výsledky)    

ROZDÍLOVÉ UTKÁNÍ V KOBYLICÍCH SKONČILO DEBAKLEM LIBÁNĚ ...

Jak pravil na jednání VV KFS šéf rozhodčích Zbyněk Novotný, v 90% utkání 1. B třídy jde o hodně. Ve skupině A PROMEPRO IT 1. B třídy, která má před sebou 10. kolo, to platí bezezbytku. V tomto kole je na co se těšit.

Sobotní utkání Kobylice (15 bodů) - Libáň (15 bodů) bylo jasně rozdílovým utkáním, které bude mít v konečné matematice obrovskou důležitost. Už v minulém ročníku utkání těchto klubů rozhodovalo o tom, kdo bude hrát v první čtyřce a kdo na jaře o záchranu. Tehdy se radovala Libáň. Pavel Banyácski se těšil na utkání se svým kamarádem Petrem Průchou. 101 diváků vidělo nakonec rekordní vítězství svých borců, Kobylice zdolaly Libáň 8:1 (Nový 3, Říha 2, Hrubý, Pšenička, Havlíček - Balcar), v poločase vedly pouze 2:1. V 48. minutě byl vyloučen hostující gólman Hampl a svoji úlohu tato červená karta určitě sehrála.

V Miletíně se v sobotu hrál další magnet, domácí (16 bodů, 3. místo) vyzvali vedoucí Kopidlno (18 bodů). Asi bylo zbytečné psát o významu tohoto zápasu, na domácí se chystali kopidlenští kanonýři Klaban a Brett, ale nakonec se trefil jen Dřímal a to v poslední minutě z penalty. Miletín vedl od 58. minuty gólem Urbana, nakonec tedy 1:1. Penalty lépe zvládli domácí hráči a stáhli v tabulce svého soupeře na jediný bod.

Již ve 13,30 začal v sobotu v Jičíně zápas posledních dvou celků tabulky, možná jsme mohli tvrdit, že v zápase o zas tak moc nejde, ale jičínští fotbalisté mají stále naději, která po konečné výhře 5:1 nad týmem Robous ještě narostla. Trenéři Matějka a Mikolášek si libovali, že konečně měli k dispozici odpovídající sestavu. Třemi góly se blýskl Voldán, dvěma M. Mezsároš.

A v neděli - divácká obec v Milíčevsi sledovala umění hráčů Nepolis, pro domácí to byl zcela klíčový duel, pokud by vyhráli, byli by stále ve hře. Důvěru řídit zápas dostal mladý rozhodčí Vrba. Od 24. minuty vedli milíčevští gólem Rejhy, v 87. minutě vyrovnal Ullman a v 90. minutě o všem rozhodl Šustr. Radek Adamec však nebyl spokojen s penaltou Nepolis: "Soupeře jsme trápili až do samotného konce. Penalta byla více než přísná."

HVĚZDA KOLA :
Michal Voldán (Jičín B) - v derby zápase s týmem Robous vyztužil jičínskou ofenzívu a dal na vědomí, že střílet branky nezapomněl, celkem napnul síť soupeře třikrát.

UDÁLOST KOLA :
V souboji dvou patnáctibodových týmů vyhrály Kobylice nad Libání až neuvěřitelně 8:1, klíčovým okamžikem zápasu bylo vyloučení hostujícího gólmana Hampla v 48. minutě za stavu 3:1 pro domácí.

VÝROK KOLA :
Pavel Banyácski, trenér Libáně: " Ve 2. minutě jsme se ujali vedení, v 10. minutě bylo srovnáno na 1:1. Od této chvíle měl pevně v ruce průběh utkání čárový rozhodčí AR1 pod dohledem domácího trenéra. Litujeme vyloučení našeho klíčového hráče - brankáře Hampla."


NÁVŠTĚVA KOLA :
130 fanoušků přišlo na velmi zajímavý duel Miletín - Kopidlno, ve kterém hosté vyrovnali v 90. minutě z penalty na 1:1.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10. ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole celkem přišlo 391 fanoušků, průměr na utkání slabší, pouze 97 diváků, od počátku sezóny tedy celkem 4489 diváků, celkový průměr na utkání 112)

FK Kopidlno - 936 diváků (průměr na zápas 187 diváků)                                       Spartak Kobylice - 652 diváků (průměr na zápas 130 diváků)                                Sokol Libáň - 610 diváků (průměr na zápas 122 diváků)                                          Sokol Nepolisy - 570 diváků (průměr 114 diváků na zápas)                                    SK Miletín - 570 diváků (průměr 114 diváků na zápas)                                            FC Milíčeves - 465 diváků (průměr 93 diváků na zápas)                                         SK Robousy - 406 diváků (průměr 81 diváků na zápas)                                        SK Jičín B - 280 diváků (průměr 56 diváků na zápas)                                                
KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
10 - L. Pánek (Nepolisy),
8 - Brett, Klaban (Kopidlno),
7 - Němeček (Miletín),
6 - Chramovský (Milíčeves), Nový (Kobylice), Balcar (Libáň),
5 - T. Hanuš (Nepolisy), Vondrouš (Miletín),

4 - J. Mezsároš (Jičín B), J. Líhan (Nepolisy), Komárek (Kopidlno), Urban (Miletín),
3 - Říha, Hrubý (Kobylice), Zámečník (Nepolisy), Poutník, Zedek, Machačný (Kopidlno), Knížek (Libáň), Kněžourek, Leplt (Miletín), Fridrich (Libáň), Drbohlav, Tomášek (Robousy), Voldán, M. Mezsároš (Jičín B),
2 - Vích, Srb (Robousy),
Machačný, Šafařík (Kopidlno), Tlustý, Ullman, Šustr (Nepolisy), Kořínek, Miler, L. Haken (Jičín B), Kubišta (Kobylice), Rejha (Milíčeves), 
1 - Havelka, Černovský, Dřímal (Kopidlno), Jak. Roman, M. Roman, Havelka, Mach, Novotný, vlastní (Milíčeves), Karásek, Bílek (Robousy), Mat. Novotný, Khol, R. Brzek, Vávra, Pšenička, Havlíček (Kobylice), Lámr, Machačka, Bartoníček, vlastní (Miletín), Zlámal, T. Haken, Havlík (Jičín B), Smetana, Macek, Mička, Pešta (Libáň),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina B (výsledky)

ŠEST POKUTOVÝCH KOPŮ V TRUTNOVĚ, ŽACLÉŘ HRONOV NEZDOLAL ...

Skupina B PROMEPRO IT 1. B třídy se hraje napůl mezi sobotou a nedělí. Hodně ztrácejí Mladé Buky a Rudník, oba kluby hrají shodou okolností mezi sebou.

Trutnov C se pokusil přeskočit Dolní Kalnou, domácí tým měl před utkáním o dva body méně. Zápas se hrál v sobotu od 16,00 v Horním Starém Městě, oba soupeři měli za sebou vítězné minulé kolo. Výsledek zápasu 4:4, rozhodčí Smrček nařídil v utkání šest (!!!) pokutových kopů, domácí ze čtyř tři proměnili, hosté se z penaltového puntíku trefili dvakrát. Tomáš Navrátil z Dolní Kalné zápas hodnotil takto: "Utkání, kterému nechybělo téměř nic. Branky, šance, divácká kulisa, dramatičnost a i závěrečné penalty. Hosté působili v první půli pohyblivěji, ale jejich vedení vždy dokázali domácí hráči srovnat. Na začátku půle druhé se dostali poprvé v utkání do vedení domácí, když proměnili penaltu. Zřejmě rozhodující moment utkání měl na noze domácí matador Milan Kulda, ale jeho penaltu golman Porker vyrazil a zanedlouho na to hosté opět srovnali. Přišla ale další penalta a domácí šli opět do vedení, aby však penaltám nebyl konec, hosté vyrovnali rovněž z penalty (celkem na penalty 4:2 !!!!!) na konečných 4:4. V závěrečných "oficiálních" penaltách zvítězlili hosté 6:5. Obdiv zaslouží mladý rozhodčí Smrček za kvalitu a odvahu, kterou na hřišti v HSM předvedl."

Rovněž v sobotu se v Žacléři odehrál další duel o čelo, domácí Baník uvítal Hronov, který prohrál v minulém dějství domácí derby s Policí. Svěřenci Vlastimila Honka měli o bod více a samozřejmě více bodů chtěli mít i po tomto střetnutí. I nestalo se - po remíze 1:1 (Ondráško - Ansorge) prohrál nakonec v penaltovém rozstřelu. Zápas hodnotil předseda Baníku Radek Kotyk: "K vidění byl nadprůměrný zápas. Do vedení se po hrubce dostali hosté. Do poločasu Baník zaslouženě srovnal. Obě mužstva mohla skóre navýšit. Po změně stran začal Baník hosty válcovat, neproměnil několik jasných šancí a tak se utkání dostalo až k penaltám. Obě mužstva zaslouží za předvedený výkon pochvalu, Baník však rozhodně dva body ztratil. Utkání dobře zvládl hlavní rozhodčí."

Postrach všech týmů této skupiny Police nad Metují hostil v neděli od 16,00 Tatran Hostinné. Hostům jejich pozici nelze závidět, bodů nemají na rozdávání a překonat domácí Spartak v jeho současné formě, to bylo sousto hodně velké. Police také vyhrála 4:2 (T. Mucha 2, Klapkovský, Čermák - Jakoubek 2) a vedoucí domácích Jan Ticháček pochválil i hosty: "Výsledek bereme, ovšem herní projev zaostával za předešlými zápasy. Hosté podali sympatický výkon. Jejich rychlost a důraz nám dělaly problémy."
 
Střetnutí bodově "chudých" se v neděli odehrálo od 16,00 v Mladých Bukách, kde vyběhl proti domácím borcům Rudník. Oba týmy si v minulých kolech hodně stěžovaly na rozhodčí, tentokrát se jejich hodnocení nevyhnul rozhodčí Fišer. Zápas jel sledovat v roli delegáta ligový sudí Jiří Jiřík. Buky vyhrály vysoko 6:2 (Ruml 3, Kahoun, Tošovský, Kaňka) a hostující sekretář Pavel Gašpar konstatoval: "Zasloužené vítězství domácích, po dlouhé době opravdu vynikající rozhodčí."

HVĚZDA KOLA :
Jakub Smrček, rozhodčí duelu Trutnov C - Dolní Kalná, v zápase neváhal nařídit šest pokutových kopů (čtyři pro domácí a dva pro hosty) a za výkon si vysloužil pochvalu hostujícího (!) realizačního týmu.

UDÁLOST KOLA :
Delegát KFS Vlastimil Hradecký sledoval nařízení šesti penalt v Trutnově a označil tento počet za svůj osobní delegátský rekord (doposud pět).

VÝROK KOLA :
Pavel Gašpar, sekretář Rudníku, po prohře 2:6 v Mladých Bukách: "Zasloužené vítězství domácích, po dlouhé době opravdu vynikající rozhodčí." Dodejme, zápas pískal sudí Pavel Fišer.


NÁVŠTĚVA KOLA :
150 fanoušků podle hlášení domácích sledovalo střetnutí dvou posledních celků tabulky Mladé Buky - Rudník.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10. ODEHRANÉM KOLE (v 10. kole celkem přišlo 470 fanoušků na čtyři utkání, průměr na utkání 117, od počátku sezóny tedy celkem 4 985 diváků, celkový průměr na utkání 124)

Rudník - 769 diváků (průměr na zápas 153 diváků)                                            Police n. M. - 750 diváků (průměr 150 diváků na zápas)                                         Hostinné - 730 diváků (průměr 146 diváků na zápas)                                           Dolní Kalná - 644 diváků (průměr na zápas 128 diváků)                                       AFK Hronov - 567 diváků (průměr na zápas 113 diváků)                                         Mladé Buky - 560 diváků (průměr 112 diváků na zápas)                                      MFK Trutnov C - 490 diváků (průměr na zápas 98 diváků)                                  Žacléř - 485 diváků (průměr 97 diváků na zápas)    


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
9 - J. Jiřička (Dolní Kalná),
8 - Klapkovský, T. Mucha (Police), Ruml (Mladé Buky),
7 - Hauk (Police), Valtera (Hronov), Jakoubek (Hostinné),
6 - Kotyk, Ondráško (Žacléř),
5 - D. Ježek (Dolní Kalná),
4 - Čermák (Police), Novák (Rudník), Valeš (Hostinné), Šimočko (Trutnov C), Najman (Dolní Kalná),
3 - vlastní, Nývlt, Wimmer (Trutnov C), Hylmar (Rudník), Šťavík, Neuschl (Hronov), Slavík, Valeš (Hostinné), Nožka (Police),
2 - Bartoš, Najman, V. Kodytek (Dolní Kalná), Těžký (Žacléř), Kosina, Rodr, Nossek, Šmucer, D. Maličký (Hostinné), Štěpánek, Brhel, vlastní (Mladé Buky), Brož, Horešovský (Rudník), Šnábl (Police), Schreiber, Kuru (Hronov), Vomočil, Klosowski, M. Kulda (Trutnov C),
1 - Puraš, Křeček, vlastní (Hronov), L. Horák, Blažek (Hostinné), Čáp, Hloušek, Prívara, vlastní (Rudník), T. Jiřička, Navrátil ml., O. Šimůnek, Hampl, Tauchman (Dolní Kalná), Hradecký, L. Vít, Kovačík, M. Skála, Mádle, Albert (Žacléř), Doležal, Haider, Machalík, Kahoun, Tošovský, Kaňka (Mladé Buky), J. Mucha, Hloušek, Kučera, Lorenc, Švorčík, Bergmann, vlastní (Police), Zákravský, Jirka (Trutnov C),

V tabulce střelců chybí dva nehlášené góly Rudníku v utkání v Mladých Bukách.




PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina C (výsledky


LOKOMOTIVA LOUPILA V ORLICKÝCH HORÁCH, DERBY JASNĚ PRO SLAVOJ ...

Skupina C PROMEPRO IT 1. B třídy je i po 10. kole velká detektivka, kterou mají vyřešenou pouze Smiřice.

Právě Smiřice však hrály prestižní derby v Předměřicích, kde se vykopávalo v sobotu od 16,00. Domácí Slavoj (13 bodů) spadl před tímto zápasem na páté místo a asi nic jiného než výhru brát nechtěl. Jenže hrajte s tímto cílem proti soupeři, který nastoupí s naprosto čistými hlavami bez jakékoliv psychické zátěže. Předměřice však zaválely a s výhrou 3:0 (Lejp, Ponikelský, Raszka) jsou hráči domácích určitě spokojeni. 

Suverénně vedoucí České Meziříčí vyzvalo doma Jaroměř, i zde se kopalo od 16,00. Pro mladíky rezervy lídra krajského přeboru to byl zápas na téma "nemáme zde co ztratit", i když pro jaroměřské béčko prohra znamená hodně velké komplikace, pokud ještě vůbec myslí na první čtyřku. Meříč vyhrála 3:1 (Rezek, P. Tomášek, Havel - Seifert) a trenér Mikušík byl nakonec spokojen: "Po nevýrazném výkonu jsme hlavně ve druhém poločase zlepšeným pohybem přispěli k tomu, abychom si vytvořili brankové příležitosti a vstřelili 3 branky. Mužstvo Jaroměře podalo sympatický výkon, hlavně ve středové řadě, ale doplatilo na absenci několika hráčů. Vítězství se cení, jelikož není umění zvítězit když se daří, ale vyhrát když se nedaří. Zvítězila zkušenost nad nadšením hostů."

Naproto rozdílový zápas sehrála v sobotu hradecká Lokomotiva v Deštném. Domácí Sokol přivezl zvenku z minulých dvou kol šest bodů a vyloupil i Malšovice. Takže hrálo 17 bodů proti jedenácti, jaká čísla budou v tabulce po tomto zápase, to byla otázka před výkopem? Po porážce 1:2 (Kaplan - Mašek, Javůrek) mají domácí bodů stále 17, Lokomotiva se posunula na 14 a hodně tabulku vyrovnala, s výkonem týmu panovala spokojenost.

V neděli Malšovice uvítaly Opočno, které po famózním začátku propadlo v tabulce až na čtvrté místo a zde hájí hubený náskok před Předměřicemi, Jaroměří a Lokomotivou. Malšovice proti Deštnému hrály a inkasovaly, to chtěly v tomto duelu změnit. V 16. minutě domácí vedli 2:0 (Ninger, Horký), ale tradičně sehráli špatný druhý poločas. Opočno nakonec vyhrálo 3:2 (vlastní, Jelen, Musil) a odjíždělo mimořádně spokojeno. Zklamán byl trenér domácích Bohumil Krucký: "První poločas jsme byli rozhodně lepším mužstvem. Nepatrně nás zbrzdila vlastní branka. Nešťastné vyrovnání do šatny ukončilo první poločas. Ve druhém poločase již hra obou soupeřů znamenala jenom nakopávání míče a nepohledný fotbal. Hosté měli štěstí, že vstřelili vítězný gól.Z naší strany jsme zápas prohráli po hrubých chybách obrany a jako poslední dobou po velmi špatném druhém poločase."

HVĚZDA KOLA :
Lukáš Jelen (Opočno) - jeho tým prohrával v Malšovicích již v 16. minutě 0:2, po vlastním gólu domácích kanonýr Opočna srovnal na 2:2 v poslední minutě první půle a zavelel ke konečnému obratu v utkání.

UDÁLOST KOLA :
Lokomotiva Hradec Králové vyhrála v Deštném a řádně zdramatizovala vývoj této skupiny.

VÝROK KOLA :
Milan Mikušík, trenér Českého Meziříčí: "Vítězství se cení, jelikož není umění zvítězit, když se daří, ale vyhrát, když se nedaří. Zvítězila zkušenost nad nadšením hostů."


NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby Předměřice - Smiřice sledovalo 150 příznivců fotbalu, utkání rivalů opět táhlo bez ohledu na postavení v tabulce.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 10. kole 388 fanoušků, průměr na utkání 97, od počátku sezóny tedy celkem 3 559 diváků, celkový průměr na utkání 88)

České Meziříčí - 778 diváků (průměr 155 diváků na zápas)                                Lokomotiva - 600 diváků (průměr 120 diváků na zápas)                                         Předměřice - 540 diváků (průměr na zápas 108 diváků)                                         SK Smiřice - 450 diváků (průměr 90 diváků na zápas)                                           Jaroměř B - 371 diváků (průměr 74 diváků na zápas)                                             Opočno - 300 diváků (průměr na zápas 60 diváků)                                              Deštné - 280 diváků (průměr na zápas 56 diváků)                                               Malšovice - 240 diváků (průměr na zápas 48 diváků)                                                            

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
8 - Jelen (Opočno),
6 - Kaplan (Deštné), Jak. Javůrek (Lokomotiva),
5 - Ulrych (Jaroměř B),
4 - Baše, L. Havel (České Meziříčí), Reichl (Opočno), Horký (Malšovice),
3 - T. Přibyl (Opočno), J. Bareš, Hronek, Ponikelský (Předměřice), Jan Tomášek (České Meziříčí), Svatoň (Lokomotiva), Krupka (Deštné), Ameti (Jaroměř B),
2 - Lejp, Pekáč, Hlavatý, Šmarda (Předměřice), Krajňák, Rezek, P. Tomášek (České Meziříčí), Hekele, Vít, Exnar (Jaroměř B), Macháček (Deštné), Brokeš, Rejha, Groh, Lemon (Malšovice), Schejbal (Lokomotiva), Korenčík, Bednář (Smiřice), Musil (Opočno),
1 - Plhal, Rieger, Bano, Jirka, Seifert (Jaroměř B), Zvolánek, Jaroš, Mašek (Lokomotiva), Ježek, Frynta, Čiháček (České Meziříčí), Velínský, Tobiášek, Lemon, Valc, Ninger (Malšovice), O. Přibyl, Školník, Škrabal, vlastní (Opočno), Hlavatý, E. Bareš, Raszka (Předměřice), Vilímek, Včelák, Kříž (Deštné), Koutník (Smiřice),


PROMEPRO IT 1.B TŘÍDA skupina D (výsledky)  

BOROHRÁDEK PROTI RYCHNOVU DOMA NEUSPĚL, SKUPINA SE ROZTRHLA ...

Tři utkání v sobotu a jedno v neděli, to byl aktuální jízdní řád "déčka" ve skupině plné derby. Tabulka byla roztržena, změnit to chtěla určitě minimálně dvojice týmů. Nepovedlo se ...

Jako první to zkusil v domácím prostředí Vamberk, který v sobotu od 16,00 vyzval nováčka ze Zdelova. Pavel Kotyza vs. Miloš Zeman, diváci sledovali kromě výsledků komunálních voleb i souboj těchto dvou koučů, který dopadl lépe pro hostujícího lodivoda. Zdelov vyhrál 1:0 (Komárek) a odsunul Vamberk na poslední místo. Pavel Kotyza si postěžoval na nasazení svého týmu: "Série neúspěšných výsledků pokračuje. Od začátku zápasu se jednalo o remízové utkání nevalné úrovně. Bylo jasné v celém průběhu hry, že kdo vstřelí první gól, ten vyhraje. Bohužel se to podařilo hostujícímu týmu ze Zdelova 6 minut před koncem utkání. Nelze nesouhlasit s výrokem našeho předsedy oddílu bezprostředně po utkání: "Pokud někteří naši hráči nezačnou jezdit v průběhu zápasu po pr..li, nemůžeme pomýšlet na lepší výsledky.""

Lípa mohla stáhnout Černíkovice na čtyři body a soupeře znervóznět. V domácím prostředí to nemusela být vůbec vyloučená věc, navíc se Lípě docela v posledních kolech dařilo. I zde se hrálo v sobotu od 16,00 a po posledním hvizdu rozhodčího byl stav 3:0 (Čepelka, Charvát, Vašata z penalty) pro domácí, takže Černíkovice jsou opět na dostřel. Slova Libora Berana po utkání: "Před slušnou návštěvou se hrál líbivý fotbal. Náš tým se od 1. minuty snažil utkání dovést ke třem bodům. Soupeř neprodal kůži zadarmo, ale vozová hradba v čele s bezchybně hrajícím Radkem Mondíkem ustála vše. Po dlouhé době odcházeli diváci z "Pípova" stadionu spokojeni."

Doudleby (16 bodů) proti vedoucím ostrostřelcům z Albrechtic (21 bodů), to byl zápas, který by měl mít vysokou kvalitu. Velešov chtěl svou fotbalovou loď kormidlovat do klidnějších vod, ale albrechtické útesy byly velkou výzvou pro kormidelníka Jana Čermáka a jeho posádku. Doudleby nakonec zvítězily 3:2 (Kráčmer 2, Hudousek - Pavlas, Hořínek) a slovo měl hostující asistent Rostislav Kchop: "V 80. minutě jsme ještě měli nakročeno ke třem bodům, nakonec nebereme ani jeden. Bohužel v samém závěru jsme zbytečně faulovali ve vápně a domácí penaltu proměnili - vítězný gól. Škoda našich neproměněných šancí ve druhé půli. Utkání by zřejmě slušela remíza, ale je to kulatý..."

V neděli Radek Sazima a spol. bojovali proti Františku Kotkovi a spol. o naději, Borohrádek měl 12 bodů, Rychnov 17. O matematice tohoto utkání jsme nemuseli dlouho psát. Zápas řídil Lukáš Nývlt, v roli delegáta se představil Ing. Antonín Vancl.
Rezerva Rychnova zvítězila podle svého trenéra povinně 3:1 (Semerád 2, Polívka - Bílek) a Radek Sazima nebyl příliš veselý: "Zasloužená výhra hostů. Opět jsme se dopustili několika chyb v obraně, které hosté potrestali. Takhle se vyhrávat nebude."

HVĚZDA KOLA :
David Komárek (Zdelov) rozhodl v 84. minutě zápas ve Vamberku.


UDÁLOST KOLA :
Borohrádek doma opět nevyhrál, tentokrát podlehl béčku Rychnova 1:3.

VÝROK KOLA :
Pavel Kotyza, vedoucí Baníku Vamberk: "Nelze nesouhlasit s výrokem našeho předsedy oddílu bezprostředně po utkání - pokud někteří naši hráči nezačnou jezdit v průběhu zápasu po pr..li, nemůžeme pomýšlet na lepší výsledky."


NÁVŠTĚVA KOLA :
200 příznivců fotbalu sledovalo zápas Lípy s Černíkovicemi a odcházeli spokojeni ti, kteří fandili domácím.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 10. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo v 10. kole  slušných 478 fanoušků, průměr na utkání 119, od počátku sezóny tedy celkem 5495 diváků, celkový průměr na utkání 137)


Albrechtice n.O. - 1150 diváků (průměr 230 diváků na zápas)                                  Černíkovice - 980 diváků (průměr na zápas 196 diváků)                                         Zdelov - 635 diváků (průměr 127 diváků na zápas)                                                Borohrádek - 618 diváků (průměr 154 diváků na zápas)                                     Lípa n. O. - 570 diváků (průměr na zápas 142 diváků)                                       Vamberk - 412 diváků (průměr na zápas 103 diváků)                                          Doudleby n. O.- 410 diváků (průměr 102 diváků na zápas)                                 Rychnov n. K. B - 252 diváků (průměr na zápas 50 diváků)                              


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 10. ODEHRANÉM KOLE :
16 - Hořínek (Albrechtice),
6 - Pazderník (Vamberk), D. Hanuš (Černíkovice), Čepelka (Lípa),
5 - Šrámek, Kráčmer (Doudleby), J. Matějus (Borohrádek), Duha (Albrechtice), D. Komárek (Zdelov),
4 - Sehnal (Zdelov), Jakub Jedlinský (Rychnov B), Brendl (Borohrádek), Sršeň (Albrechtice),
3 - Doleček, Síkora (Lípa), Počtýnský (Rychnov B), Janeček (Albrechtice), Králík, M. Šrom (Vamberk), Hudousek (Doudleby), J. Bílek (Borohrádek),
2 - L. Vítek (Albrechtice), Krmaš, Lyer, Schod (Doudleby), A. Čermák, Vojnar (Borohrádek), Jan Jedlinský, O. Stieber, Plašil (Černíkovice), Kočnar, Semerád, Polívka (Rychnov B), Vašata, vlastní (Lípa), Flekr (Vamberk),
1 - Jaroš, Hladík, Voda, Pavlas (Albrechtice), T. Sazima, Dobiáš, R. Sazima, Moravec, Hlaváč, P. Matějus (Borohrádek), Dudek, Mat. Mazura, Dostál, Kotyza (Doudleby), Hamerský, Šponar, Samek, J. Dostál, Fujdiak (Vamberk), Brzokoupil, Šrejbr, Charvát (Lípa), Pauker, Stodůlka, Trejtnar, Vašata, vlastní (Černíkovice), Forejtek, Jak. Brandejs, Řehák, T. Mondík (Rychnov B), Ludvík (Zdelov),


 

 

 

 

 

 


Vytvořeno: 19.10.2014
redakce Fotbal v kraji (vb)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace