Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Třináct branek v síti Dvora!! Šest branek packého Cíny!! Olympie rozstřílela Dobrušku.


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

  Východočeskému přeboru dorostu U-19 vládne i nadále Hlinsko, které si tentokráte poradilo s náchodskými mladíky 4:2. Hosté , i přes prohru, zanechali v Hlinsku výtečný dojem. V popředí tabulky se drží i Trunov, jenž si poradil 6:1 s Litomyšlí a domácí trenér Míl chválil zejména první půli svých svěřenců. Solidní formu potvrzují také hořičtí dorostenci. Ti tentokráte přehráli Českou Třebovou 2:0. Výtečný fotbal byl k vidění v Třebši, kam přijelo béčko Pardubic. Po remíze 1:1, brali bod navíc domácí. Ostudných třináct branek si nechal nasázet Dvůr od Letohradu.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 je bez ztráty bodu Vrchlabí. To přehrálo , v Hlušicích, bydžovské mladíky v poměru 0:3. Devět branek inkasovali Třebechovice od Rychnova a stále jsou bez bodu. V utkání Chlumec - Žacléř rozhodovala až dvanáctá! série penalt. Do Týniště přijela Slávie Hradec a k vidění byla solidní vyrovnaná hra. Jediný rozdíl byl v proměňování šancí a díky tomu zvítězili domácí 4:1.  

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže se střetli Dohalice s Javorkou a oba týmy si obuli střelecké kopačky. Domácí zvítězili 8:6!!! Čtyři jejich branky vstřelil Miškař a tři Fanta. Kosičky potvrdili dobrou formu v Kopidlně, kde bez problémů zvítězili 4:1.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině si poradila Roudnice s Malšovou Lhotou 5:0. České Meziříčí vstřelilo Předměřicím čtyři pěkné branky a po zásluze zvítězilo 4:2. Vedoucí Stěžery prohrávali v poloase s Vamberkem 0:2, ale ve druhé půli strhli výhru na svoji stranu.
                                                                                                         

V C skupině pokračuje ve výborných výkonech Rudník. Tentokráte si poradil s Ceskou Skalicí 4:1. Solidní zápas se hrál v Hostinném. Domácí v něm přehráli Úpici 2:0. Velké Poříčí nastoupilo v deseti, ale i v tomto počtu dokázali potrápit tým Meziměstí, který o své výhře rozhodl až v závěru.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 se hrála ve středu dohrávka Borohrádek - Č. Kostelec s výsledkem 1:3. V sobotu pak přijel do "Boro" Jičín a poradil si s domácími 8:2. Na Olympii se představila Dobruška a nebylo to vůbec povedené představení. Konečný výsledek zněl 14:1!! pro domácí. Čtyřikrát se trefil Kabeláč a třikrát Kocourek. Broumov naděli sedm branek Č. Kostelci a domácí trenér Kittler děkoval hráčům za solidní výkon. Slávie inkasovala, zcela po zásluze, pět branek od Chlumce.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

V NADLER krajském přeboru SŽ je bez ztráty bodu stále Javorka. "Velichovi děti" tentokráte nedali šanci Novému Městu n.M. Borohrádek inkasoval od Jičína 11 branek!! a hokejově skončil zápas Broumov - Č. Kostelec. Konečné skóre znělo 9:5 pro domácí. Jaroměř přehrála Kostelec/Častolovice 3:0, když na obou stranách zářili brankáři. Červenka u domácích a Jedlička u hostů. Jediná branka rozhodla o výhře Chlumce nad hradeckou Slávií.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A přijel Černilov do Hostinného jen s jedenácti hráči, ale i tak zvítězil 6:2, když hattrick vstřelil Flégl. Na Olympii nedali domácí, proti Dvoru, ani penaltu a tak prohráli 4:1. Šest!!! branek vstřelil packý Cína Hořicím a rozhodl tak o výhře domácích 7:4.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B přivezli Třebechovice do Rychnova hodně mladý tým. Logickým vyústěním této převahy bylo devět branek v síti hostí. Třikrát skóroval Lihařík. Tři branky Vlčka rozhodli o výhře Úpice ve Rtyni poměrem 0:8. A hattrick vstřelil také Nosek v dresu Hronova a porazil tak Vamberk 4:0.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 10.9.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace