Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Spousta hattricků v soutěžích mládeže, ale i nedohraný zápas v Hostinném!!


Datum akce: 30.11.-0001

Dalším kolem pokračovaly krajské mládežnické soutěže.

  Východočeský přebor dorostu U-19 nabídl souboj z čela tabulky, ve kterém Trutnov přivítal Letohrad. Domácí zvítězili 3:2 a zůstávají tak , jako jediný tým, bez ztráty bodu. Jejich trenér Jan Míl označil výhru za zaslouženou. Ve Svitavách se představili hráči RMSK a jednalo se tak o duel loňských účastníků dorostenecké ligy. Svitavy v něm byli úspěšnější, z Nového Bydžova jdou hlasy o tom, že hráči nepřistoupili k utkání zodpovědně. Další loňský ligový tým, Třebeš, přehrál doma 6:2 Náchod B, když o výhře bylo jasno hned po první půli, která skončila 4:0. Deset branek a hattrick Borůvky, nabídl souboj Hořice - Nové Město n.M. v němž domácí zvítězili 7:3.

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 se na hřišti v Hlušicích představil Rychnov proti mladíkům z RMSK. Zejména v první půli bylo utkání jednoznačné. Hosté ji vyhráli 7:0! Po přestávce se domácí zlepšili, přesto si hosté odvážejí výhru 9:2. Čtyřmi brankami se blýsknul Muller. Ani na druhý pokus nebodovali chlumečtí dorostenci. Tentokráte prohráli ve Vrchlabí 3:1, když řada jejich hráčů měla v nohách předzápas mladšího dorostu. V derby utkání Třebechovice - Týniště, byli úspěšnější hosté. Zvítězili 6:2, když hattrick vstřelil hráč Kunc.

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže zvítězilo packé souklubí 5:2 v Dohalicích. Tři branky hostí zaznamenal Rosputniak. Kopidlno - Skřivany 2:1. O výhře domácích rozhodl minutu před koncem Ulrych.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině získali své první tři body hráči týmu Roudnice/Lhota, po výhře 4:1nad Č. Meziříčím. Pomohl jim k tomu i hattrick Chrudimského. V dalším zápase si Stěžery poradili s týmem Malšova Lhota/Třebeš B, jednoznačně, 5:0.
                                                                                                         

V C skupině přijela Bílá Třemešná, do Hostinného, jen v devíti hráčích a za stavu 8:0 pro domácí, byl zápas předčasně ukončen!! Rudník si poradil 6:2 s Babím, když hattricky zaznamenali domácí Vídeňský a Barát. Česká Skalice neponechala nic náhodě a bez problémů zvítězila 5:0 ve Velkém Poříčí.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 si poradilo Nové Město s Dobruškou,  jednoznačně 7:2. Domácí trenér Maurer byl vcelku spokojen. Broumovští potvrdili kvalitu, kterou mají v ročnících 98 a 99 a výsledkem 6:0 vyprovodili hradeckou Slávii. Jičín se na Olympii dlouho držel. V půli to bylo 1:1, v závěru měli domácí více sil, když za hosty nastoupilo několik starších žáků, kteří měli svůj zápas v nohách. Solidní dojem, i přes prohru 1:4, zanechal Kostelec n.O. v Trutnově. Až penaltový rozstřel rozhodl o výhře týmu Jaroměř/Smiřice nad Třebší.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 V NADLER krajském přeboru SŽ podlehl Broumov hradecké Slávii 1:3, když hosté nedali ještě plno dalších šancí. Tři body veze také Chlumec z Vrchlabí, kde zvítězil jednoznačně 6:1 i díky hattricku Cholasty. Radost z výkonu svých hráčů mají jistě v Bělohradě. Svěřenci trenéra Velicha opět spustili svůj ofenzivní fotbal a jeho výsledkem byla výhra 9:2 nad Kostelcem n.O. Tři branky vstřelil domácí Procházka. Stejně se vedlo jaroměřskému Grmelovi, který pomohl svému týmu k výhře 4:2 nad Třebší.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A  se v pátek hrál zápas Černilov - Hořice. Domácí do něj nastoupili přímo ze soustředění, ale i přesto dokázali zvítězit 4:1. Tým Nové a Staré Paky nastoupil, k utkání se Dvorem Králové, jen v deseti hráčích a prohrál 1:3. I v tomto utkání byl k vidění hattrick. Dal ho hostující Nesládek.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B porazil Hronov RSCM Rozkoš 3:2. Za domácí se třikrát trefil Ondra Nosek, což je hráč, který ještě na jaře hrál žákovskou ligu v Náchodě, byl i v krajských výběrech, ale v létě svůj přístup k fotbalu rapidně změnil. Škoda. Útočná dvojice Horák - Havlíček rozhodla o výhře Třebechovic v Babí 4:0. Týniště, po zásluze, přehrálo 3:1 Rychnov.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 25.8.2014
MF


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace