Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Brankové hody ve Východočeském přeboru U-19!! Skvělý obrat chlumeckých žáků!!


Datum akce: 30.11.-0001

Stejně jako krajské soutěže dospělých zahájily podzimní část i mládežnické týmy od kategorie starších žáků výše.

  Vysoké tempo nabral Východočeský přebor dorostu U-19. Za deset dní sehrály týmy již tři kola, v nichž byli diváci svědky řady zajímavých výsledků. Posuďte sami. Hned v úvodním zápase soutěže padlo deset branek! Třebeš přehrála doma Českou Třebovou 7:3. O gól méně viděli diváci v Náchodě kam přijel dorost Pardubic. Zde padlo devět branek, bohužel pro domácí, všechny do jejich sítě. Výsledkem 7:0 potom skončil zápas Trutnova s béčkem Olympie HK.

Druhé kolo přineslo opět deset branek v zápase Sokola Třebeš. V Letohradě totiž prohrála 2:8!! Náchodské béčko se rehabilitovalo za úvodní debakl a rozstřílelo Litomyšl 8:0. Pozadu nezůstali ani dorostenci RMSK, jenž si poradili s Lanškrounem, jednoznačně, 7:0.

Třetí, vložené středeční, kolo přineslo hokejový výsledek 5:7 v duelu Česká Třebová - Litomyšl. V hradeckém derby mezi Olympií a Třebší, vyrovnali hosté v poslední minutě a na penalty zvítězili. V čele soutěže je trojice Letohrad, Trutnov, RMSK, která dosud neztratila ani bod.

Personální problémy řeší ve Dvoře Králové. První dvě kola si tento tým přeložil na pozdější termín a na středeční do Bydžova vůbec nedorazil!! Stálo ho to kontumaci a také pokutu 8 000 Kč!!

Výsledky Východočeského přeboru zde ...


  V krajském přeboru U-19 navázala Solnice na úspěšnou loňskou sezónu a hned na úvod přehrála Chlumec 5:1. Výtečný vstup předvedli také dorostenci Žacléře, kteří porazili 4:0 Třebechovice. V Orlické kotlině se střetla domácí Slávia s béčkem RMSK a i když byl mezi týmy značný věkový rozdíl (domácí s ročníkem 96, hosté 99), skončil zápas zaslouženou remízou 2:2. 

Výsledky přeboru zde ...

V A skupině krajské dorostenecké soutěže si doma zastřílely Skřivany, když nadělily "sedmičku" spojenému týmu Dohalic a Hořic. Remízu 3:3 viděli diváci v Kosičkách, kam přijela Javorka, která si také odvezla bod navíc z penaltového rozstřelu.

Výsledky skupiny A zde ...

 
V B skupině zvítězili Rasošky v Českém Meziříčí 2:1 a tým Vamberk/Doudleby přehrál souklubí Lhoty a Roudnice 5:0.
                                                                                                         

V C skupině
se odehrál kvalitní zápas v Babí, kam přijelo Hostinné. Po devadesáti minutách svítili na ukazateli skóre dvě čtyřky a penalty zvládli lépe domácí. V České Skalici se představil tým Úpice/Rtyně. Prohrál zde 2:1 a hlasy z obou táborů hovoří o tom, že se hrál spíše bojovný než pohledný fotbal.

Výsledky skupiny C zde ...

V NADLER krajském přeboru U-17 jistě zaujalo 11 branek v síti Borohrádku, které tam nastřílela Třebeš. Nutno podotknout, že za hosty nastoupila řada starších žáků, kteří měli již v nohách jeden zápas. Do Chlumce přijel Broumov, rychle vedl 2:0, domácí v závěru vyrovnali a bod navíc si broumovští vystřelili v penaltách. Kostelec/Častolovice 2, Olympie 8, takové bylo skóre na závěr utkání, které bylo jednoznačně v réžii hostí.

výsledky přeboru U-17 zde ...

 

 

 V NADLER krajském přeboru SŽ začneme opět nováčkem z Borohrádku. V Třebši prohrál 10:2 a v příštím utkání se bude chtít jistě zlepšit. Překvapení se rodilo v Chlumci. I přes převahu domácích vedli hosté 20 minut před koncem 3:0!!! Domácí Suchánek poté snížil a nastartoval tak obrat na konečných 4:3 pro domácí!!! Nováček z Javorky přijel do Červeného Kostelce a počínal si tam velmi sebevědomě. Bez problémů zvítězil 5:2.

výsledky zde:

V KOFOLA KS SŽ skupině A  se odehrály jen dva zápasy a v obou byli úspěšnější hosté. Olympia B zvítězila v Hořicích 2:1 a Hostinné si odvezlo body z Českého Meziříčí za výhru 4:1. Dvůr si svůj zápas s Černilovem odložil na 9.9.

Výsledky zde ...

Ve skupině  B se střelci činili. Ve čtyřech zápasech palo dohromady 25 branek. Hronov si dojel do Třebechovic pro vysokou výhru 6:1, Týniště zvítězilo 4:1 ve Vamberku. Naopak doma uspěl Rychnov s Babím a Rozkoš proti Úpici.

Výsledky zde...


Vytvořeno: 22.8.2014
redakce Fotbal v kraji (MF)


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace