Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Deset branek v Chlumci... Hattrick Vydareného... Vysoká míří do krajského přeboru...


Datum akce: 30.11.-0001

Chlumec n/C - Týniště 3:7 (Ševčík, Doseděl, J. Jelínek - Slezák, Plašil, Winkler, 3x Vydarený, Voženílek)

Velmi bláznivé utkání bylo k vidění v Chlumci. Domácí fotbalisté vedli do 25. minuty již 3:0 a zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto. Opak byl však pravdou. Domácí mladý tým si nechal ještě do poločasu dát dvě branky a naopak již žádnou nepřidal. Hosté se ve druhé půli zvedli a prosadili koncovce. I díky hattricku Vydareného slaví vítězství 3:7.

Hořice - Rychnov 1:0 (Skalský)

Hosté herně zcela propadli a naopak domácím přálo štěstí, z hráčů spadla nervozita a po dlouhé době se Hořice mohly radovat z vítězství.

Libčany - Nový Bydžov 3:1 (Jiřík, Klouda, Jelínek - Langr)

Domácí sehráli podle slov trenéra Koblížka nejlepší domácí zápas v jarní části sezony. Hosté naopak neproměnili samostatný únik ani pokutový kop. Domácí tak bojovným a kolektivním výkon zvítězili 3:1.

Slavia - Jaroměř 3:2 (Linhart, Horák, Derner - Škoda, Kořínek)

Sešívaní po zásluze získali 3 body, když porazili Jaroměř. Domácí nasázeli během dvaceti minut hostům tři branky. Potom hru velmi dobře kontrolovali, ačkoliv se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Na víc se již nezmohli, takže body zůstávají v Orlické kotlině.

Olympia - Jičín 0:1 (Kraus)

První jarní porážka „šavlí“ z Kuklen přišlo v utkání s Jičínem. Domácí sice měli asi pět velmi dobrých brankových příležitostí, ale nedokázali proměnit ani jednu. Hosté se trefili díky Krausovi a zvítězili v důležitém utkání 0:1.

Broumov - Úpice 1:0 (Wilke)

Hosté z Úpice drželi body na dosah a domácí téměř do ničeho nepustili. Pak přišla nepochopitelná minela Kejzlara, který se nechal zbytečně vyloučit a domácí tak přesilovou hru následně využili.

Bělohrad - Dobruška 4:2 (Berger, Lánský, Rychecký, D. Michálek - Reichel, Hájek)

Utkání, které přineslo nespočet šancí na obou stranách, nakonec skončilo šťastněji pro domácí, kteří za stavu 2:2 dokázali proměnit šance po chybách hostů a zaslouženě zvítězili 4:2.

Červený Kostelec - Kratonohy 0:2 (Fidra 2x)

Hostující Kratonohy se staly prvním celkem v jarní části sezony, který dokázal obrat o body velmi dobře hrající domácí. Dvakrát se trefil střelec Fidra.

Tabulka střelců:

1. Jiří KOŘÍNEK                  Jaroměř               25 branek

2. Radek KORBA              Olympia               19 branek

3. Miroslav Rychecý       Bělohrad             17 branek

 

1. A

Třebechovice - Roudnice 2:1 (Kolínek, Novotný - Bednář Z.)

První branka domácích přišla po tutovce hostů. Zde tedy platilo „nedáš - dostaneš“. V úvodu druhé půle přišel tlak hostů, ale ten skončil opět brankou domácích. Roudnice sice snížila, ale snaha o vyrovnání byla spíše křečí.

Nový Hradec - Častolovice 6:1 (3x Matějka, Vopálka, Neppl, David - Králík Tomáš)

Po šesti zápasech bez vítězství se domácí konečně dočkali. Již v 16. minutě vedli 3:0 a bylo prakticky po zápase. Odevzdanému soupeři nakonec Nový Hradec naložil „šestku“. Hosté pouze kosmeticky korigovali Králíkem.

Kunčice - Vrchlabí 2:0 (Šulc, Brzek)

Průměrné utkání moc podívané nepřineslo. Hosté byli sice lepším celkem, ale střelecky vyšli naprázdno.

Kostelec n/O - Bílá Třemešná 4:3 (2x Švandrlík, 2x Řehák - J, Jákl, Macek, Jos. Kubelka)

Úvod utkání Kosteleckým vůbec nevyšel, když ve 22. minutě prohrávali 0:3. Domácí nabudila branka na 1:3, kterou vstřelil Švandrlík. Tentýž hráč vrátil domácím naději a ještě do poločasu vstřelil kontaktní branku. K obratu v utkání došlo hned po přestávce, když pokutový kop proměnil Řehák, který svůj výborný výkon korunoval v 71. minutě proměněným přímým volným kopem a oslavil tak narození syna.

Dvůr Králové B - Častolovice 2:2 (Krejsa, Černík - Pinkas, Cvejn)

Domácí měli v utkání dostatek gólových příležitostí na to, aby v zápase zvítězili. Dokonce hráli 30 minut proti deseti hráčům soupeře, ale i tak dokázali pouze remizovat. Pro hosty cenný bod, pro domácí ztráta.

Vysoká - Černilov 6:1 (3x Bělka, Starý, Podlipný Lunda - Ježek)

Kanonáda Vysoké se musela líbit. Všechny branky padaly po krásných akcích a domácí měli po celou dobu utkání pevně v rukou. Hostům se nelíbil výkon rozhodčího a i to, že nebyl delegován delegát, proto podávají oficiální stížnost na komisi rozhodčích.

Police - Ohnišov 3:0 ( Klapkovský 2x, Kudláček)

Od začátku utkání domácí diktovali tempo a zaslouženě zvítězili 3:0 a v důležitém utkání si připsali tři body.


Vytvořeno: 21.5.2014
_PO_


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace