Vyberte soutěž

Fotografie týdne
Nadační fond
Oficiální zprávy KFS
Adresáře KFS
Stránky OFS
Administrace

Opočno řádilo ve Vamberku, brankové hody v Dolní Kalné, Trutnov ztratil s Tatranem Hostinné


Datum akce: 30.11.-0001

 



O co se na jaře hraje ?

 Pohár společnosti Eutax - vítězové skupin o postup obdrží obdrží prémii 8 000 Kč, druhé týmy ve skupinách o postup 4 000 Kč, třetí týmy ve skupinách o postup  pak 3 000 Kč.
Vítězové skupin o sestup obdrží prémii ve výši 5 000 Kč. KFS rovněž vyhodnotí soutěž slušnosti a její vítěz získá další finanční prémii.

EUTAX 1.B třída zahájila poslední březnový víkend, končí 15.června 2014, dvakrát se bude hrát ve vložených čtvrtečních kolech 1. a 8.května. Do 1. B třídy postoupí přeborníci OFS (respektive případně týmy podle ustanovení Soutěžního řádu), z 1. A třídy sestoupí týmy podle sestupového klíče, prvním sestupujícím je zde již Stará Paka.

Přidělení losovacích čísel pro jarní část krajské soutěže EUTAX 1.B třídy mužů:
LČ 1 - první a páté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 2 - první a páté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 3 - druhé a šesté týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 4 - druhé a šesté týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 5 - třetí a sedmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 6 - třetí a sedmé týmy po podzimu s horší bilancí
LČ 7 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s lepší bilancí
LČ 8 - čtvrté a osmé týmy po podzimu s horší bilancí

                                (foto Lubomír Douděra)

EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA E (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - TJ Rudník (3 bonifikační body)
LČ 2 - SK Sobotka (3 bonifikační body)
LČ 3 - FK Trutnov B (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Libáň (2 bonifikační body)
LČ 5 - Tatran Hostinné (1 bonifikační bod)
LČ 6 - FK Kopidlno (1 bonifikační bod)
LČ 7 - SK Miletín
LČ 8 - SK Jičín B

E-skupina 1.B třídy zahájila postupový souboj, výrazně dobře v 1. kole zahájily týmy Trutnova B a Rudníku, které přivezly jasné výhry zvenku. Své příznivce potěšily v úvodním dějství i celky Miletína a Hostinného, u Labe se však hrál velmi nervózní zápas.
Počasí se v sobotu, kdy se hrály všechny zápasy, neodehrálo podle předpovědí, ale bylo nakonec fotbalové.
.
Pod Humprechtem se Sobotka snažila odčinit úvodní neúspěch v souboji s mladým týmem Jičína, se kterým na podzim venku vysoko vyhrála a doma vysoko prohrála. Domácí "jičínské prokletí" pokračovalo a Kličkovi svěřenci vezli do Jičína výhru 3:2 (Pravda, Kořínek, Zugar - Škopán, Bárta). Naprostou kaňkou zápasu, který sledovalo 80 přihlížejících, byly tři červené karty.

MFK Trutnov přivítal v Horním Starém Městě před 50 diváky Tatran Hostinné. Derby trutnovského okresu pasovalo do role favorita domácí, trenér Skuček však opět glosoval, že fotbal nemá logiku. Jeho tým totiž vyrovnal na konečných 1:1 v 70. minutě z penalty Ficnerem, hosté vedli od 51. minuty gólem Slavíka.

Derby Libáň - Kopidlno bylo opět výrazně sledovaným zápasem, přišlo 180 diváků. Bonifikačně na tom byla lépe Libáň, ale po tomto zápase jí už hosté předstihli díky jasné výhře 3:0 (Černovský 2, L. Komárek z PK). Václav Šimůnek, vedoucí Kopidlna, konstatoval: "V úvodu utkání domácí neproměnili dvě gólové šance, po zbytek zápasu jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli." Utkání řídil rozhodčí Havlík.

Asi magnetem kola byl zápas Rudník - Miletín. Hosté mají za sebou zajímavou přípravu, po sérii proher začali vítězit v jejím závěru a na úvod soutěže Chlumeckého svěřenci zdolali Sobotku. V Rudníku se čekala kvalitní návštěva, domácí nakonec vybojovali výhru 2:1 a šli do čela tabulky již s náskokem. V 19. minutě šel Miletín do vedením brankou Urbana, dvěma slepenými zásahy Havránka domácí výsledek po přestávce otočili. Utkání sledovalo 110 diváků, ze strany hostů šla pochvala i pro trojici rozhodčích.

HVĚZDA KOLA :
Osobností kola se stal střelec Rudníku Havránek, který dvěma slepenými brankami zajistil po přestávce výhru svého týmu nad dobrým Miletínem. Rudník vede tabulku skupiny o postup s tříbodovým náskokem.

UDÁLOST KOLA :
Tři červené karty v Sobotce, k domácímu Klečalovi se přidali hostující Pravda a brankář Přibyl, jehož zákrok na útočníka domácích hodnotil trenér Ladislav Štrobl jako likvidační.

VÝROK KOLA :
Juraj Sucháň, trenér Rudníku: "Miletín má kvalitní tým a proto má naše vítězství svoji váhu. Musím pochválit všechny hráče bez výjimky. Zaslouží si to."

NÁVŠTĚVA KOLA :
Derby utkání Libáň - Kopidlno sledovalo 180 diváků, což je v Libáni letos rekord.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 16. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo na jaře v této skupině zatím 1 025 diváků, jarní průměr na zápas 128 diváků. 420 fanoušků přivítaly čtyři stadiony v 2. kole.
TJ Rudník - 1 440 diváků (průměr 180 diváků na zápas)                                       FK Kopidlno - 1 375 diváků (průměr na zápas 171 diváků)
Tatran Hostinné - 1 267 diváků (průměr 158 diváků na zápas)
SK Sobotka - 1 080 diváků (průměr na zápas 135 diváků)
Sokol Libáň - 1 035 diváků (průměr na zápas 123 diváků)
SK Miletín - 852 diváků (průměr 106 diváků na zápas)                                        MFK Trutnov B - 665 diváků (průměr 83 diváků na zápas)
SK Jičín B - 555 diváků (průměr na zápas 68 diváků)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 15.KOLE :
18 - M.Jakoubek (Hostinné),
13 - Rulc (Sobotka),
12 - Hejna (Trutnov B),
9 - Pluhař (Jičín), Havránek (Rudník),
8 - Havelka (Kopidlno), Banyácski (Libáň), Knap (Trutnov B), Urban (Miletín),
7 - Hylmar (Rudník),
6 - Kubišta, Škopán, Přikryl (Sobotka), Novák, Víšek (Rudník), Maličký (Hostinné),
5 - Men (Sobotka), Knížek (Libáň), Horáček (Jičín), R.Polák (Hostinné), Zeman, Prívara (Rudník), Němeček (Miletín),
4 - Klaban (Kopidlno), Hejtmánek, Kocourek (Jičín), Havlík (Libáň), Čáp (Rudník), L.Kracík, Petružálek (Hostinné), Leplt (Miletín), Knobloch (Sobotka),
3 - Nývlt (Sobotka), Horáček, Ondráček, Voldán (Jičín), Balcar (Libáň), Poutník, P.Komárek, V.Kulhánek, Machačný (Kopidlno), Filounek, Hátle (Miletín), Ulrich, Toth (Trutnov B), Štemberka (Rudník),
2 - Baster (Sobotka), Černovský (Kopidlno), Mezsároš, Kořínek (Jičín B), Ficner, Holubec, Skuček, Bonisch, Doubic, Mahrla, Chvalina, vlastní (Trutnov B), Lev, Nosek (Hostinné), Kněžourek, Bartoníček, Brentner, Machačka (Miletín), vlastní (Libáň)
1 - Odvárko (Kopidlno), Hlavatý, Smetana, Pešta (Libáň), Ulvr, Zugar, Samko, Veg, Javůrek, vlastní (Jičín B), Zahradník, Pavlíček, Bárta, Halbych, vlastní (Sobotka), Dyčenko, Hnát, Geršl, L.Komárek (Kopidlno), Nálevka, Karban, Horák (Miletín), Pecold, Hloušek, Kment, vlastní (Rudník), J.Horák, Petružálek, Kosina, L.Horák, Przybyla, Valeš (Hostinné), Tobiáš, Bednařík, Rejl (Trutnov B),


EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA F (o postup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Provodov (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC Spartak Rychnov n.K. B (3 bonifikační body)
LČ 3 - TJ Dobruška B (2 bonifikační body)
LČ 4 - SK Smiřice (2 bonifikační body)
LČ 5 - Velešov Doudleby n.O. (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Sokol Deštné v O.h. (1 bonifikační bod)
LČ 7 - AFK Hronov
LČ 8 - SK Albrechtice n.O.

F-skupina 1.B třídy hrála naopak většinu zápasů v neděli, v sobotu se svým příznivcům představily pouze Smiřice.
.
Sportovní klub Smiřice v sobotu hostil Sokol Deštné, hrálo se od půl páté. Oba týmy v prvním kole shodně prohrály, Deštné navíc doma. Smiřice nakonec potěšily své fanoušky - výhra 4:1 (Korenčík 2, Bednář, Nývlt - Hochman) nad Sokolem Deštné byla hodně jasná.

V neděli bude poutalo pozornost derby náchodského okresu Provodov - Hronov, které vidělo 180 fanoušků. Provodovští fotbalisté přivezli body z Albrechtic, kde ještě v 88. minutě prohrávali 1:2. V dramatickém duelu se oba týmy rozešly nerozhodně 3:3, za Provodov vyrovnal šest minut před koncem Kuhn. Hosté uznali, že bod je pro ně úspěchem.

100 diváků sledovalo duel Rychnov B - Albrechtice, který skončil tenisově 6:1 pro domácí. Jejich trenér František Kotek prohlásil: "Dnešní utkání si užili všichni přítomní na rychnovském stadionu kromě hostujícího týmu.Nezbývá než našim svěřencům poděkovat za předvedený výkon."

Střetnutí Dobruška B - Doudleby n.O. začínalo již v 14,00 a oba týmy byly ověnčeny výhrami z 1. kola. Tentorkát se zrodila remíza 1:1 (vlastní - Krmaš), kterou trenér Doudleb Jan Čermák zhodnotil lakonicky: "Když nedáme šance, nemůžeme vyhrát."

HVĚZDA KOLA :
Ve 47. a 84. minutě se trefil do branky Hronova provodovský Kuhn a jeho druhá trefa zachránila favorizovaným domácím alespoň remízu.


UDÁLOST KOLA :
Rychnovské béčko si doslova pohrálo s Albrechticemi a tenisově svého soupeře vyprovodilo podobně jako Štěpánek své japonské protihráče 6:1.

VÝROK KOLA :
František Kotek, trenér Rychnova, který v zápase s Albrechticemi nuceně odpočíval: "Dnešní utkání si užili všichni přítomní na rychnovském stadionu kromě hostujícího týmu."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V zápase, který byl derby náchodského okresu, přišlo do Provoda na Hronov 180 příznivců fotbalu.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 16.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo na jaře v této skupině 876 diváků, jarní průměr na zápas 109 diváků, v 2. kole byla celková bilance 470 fanoušků)
SK Albrechtice - 1 110 diváků (průměr 138 diváků na zápas)                               Sokol Provodov - 1 090 diváků (průměr na zápas 136 diváků)                              Velešov Doudleby - 925 diváků (průměr na zápas 115 diváků)                              SK Smiřice - 950 diváků (průměr 118 diváků na zápas)                                           AFK Hronov - 812 diváků (průměr na zápas 101 diváků)                                       TJ Dobruška - 715 diváků (průměr 83 diváků na zápas)                                        Spartak Rychnov B - 556 diváků (průměr 69 diváků na zápas)                               Sokol Deštné - 460 diváků (průměr na zápas 57 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 15. ODEHRANÉM KOLE :

17 - D.Hořínek (Albrechtice),
12 - Bednář (Smiřice), 10 - J.Macek (Dobruška B),
11 - Eimer (Provodov), Kříž (Deštné),

9 - Kubeček (Hronov),
7 - Kráčmer, Kotyza (Doudleby), Duha (Albrechtice),
6 - Polívka, Dapecí (Rychnov), Církva (Smiřice), L.Sršeň (Albrechtice), Kaplan (Deštné),
5 - Šťavík, Rojšl (Hronov), Umlauf (Deštné), Korenčík (Smiřice), Pazderník, F.Stieber (Rychnov B), Bensch (Provodov),

4 - Metzner (Provodov), Lanta (Hronov), F.Stieber (Rychnov B), Vidlička (Doudleby), Moravec (Albrechtice), Michalík (Dobruška B),
3 - Kuneš, Kuhn, Macek (Provodov), Tuček, Drapák (Deštné), Hašek (Dobruška B), Mar.Ansorge, Bašta (Hronov), Kuzma (Albrechtice), Hudousek, Dudek, Schod (Doudleby), Řehák (Rychnov B),
2 - Malý, Štětina (Dobruška B), Franců, Danihel, Schreiber (Hronov), Jedlinský, Lochman (Rychnov B), Nývlt, Matějček, Koutník (Smiřice), Pařízek (Provodov)

1 - Tichý, Polomský (Hronov), Kánský, Kouba, Hochmann, Kostadinovski, Zatloukal, Novák, Prouza, vlastní (Deštné), Effenberk, Hrnčíř, Jelen, Junek, Slánský, Děkan, Veverka (Dobruška B), Samko, Biederman, Zelený, Pfeifer, Tolda (Provodov), Búta, Hottmar, Mochan (Smiřice), Jaroš, Janeček, L.Velíšek, Barták (Albrechtice), O.Stieber, Kameník, Počtýnský (Rychnov B), Lyer, Souček, P.Matoušek (Doudleby)


                                                        (foto FK Dolní Kalná)

EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA G (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Spartak Kobylice (3 bonifikační body)
LČ 2 - Baník Žacléř (3 bonifikační body)
LČ 3 - Lokomotiva Hradec Králové (2 bonifikační body)
LČ 4 - Sokol Dolní Kalná (2 bonifikační body)
LČ 5 - SK Robousy (1 bonifikační bod)
LČ 6 - SK Janské Lázně (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Sokol Malšovice
LČ 8 - FK Mladé Buky
 

G-skupina 1.B třídy zahájila sestupové bitvy tím, co neradi vidíme, tedy kontumací. Za neoprávněný start hráče Maška (disciplinární trest na 4 utkání nepodmíněně, tři utkání si hráč odpykal) přišla o tři body z Janských Lázní hradecká Lokomotiva. Za vše mluví skutečnost, že všechny kluby obdržely v písemné podobě převod trestů hráčů do jara na aktivu sekretářů a navíc jim tento dokument byl sekretariátem zaslán 3. března v elektronické podobě.
V tomto případě musíme říci - je to škoda pro soutěž.

V tomto kole se všechna utkání hrála v sobotu.
.
V sobotu viděli diváci v Kobylicích derby hradeckého okresu. proti svěřencům Petra Průchy vyběhly Malšovice. Ty porazily v úvodním kole vysoko Žacléř 5:1 a navíc měly zcela zaplněnou lavičku, Kobylice si z utkání, který kouč Průcha nazval soubojem "tragédií s katastrofou" přivezly výhru 1:0 z mladobuckého hřiště.
V Kobylicích bylo vše jasné, po úvodní brance střelce Nového se poté dvakrát trefil Kubišta a čtvrtou branku si hosté dali sami. Podle Bohumila Kruckého není třeba vzhledem k malšovickým hrubkám před obdrženými góly žádný komentář. Kobylice díky výhře 4:0 opanovaly tabulku.

Baník Žacléř hostil Mladé Buky, situace hostů po prohře 0:2 před 100 diváky (Franze, Hradecký) zvážněla, protože nemají ani jeden bonifikační bod z podzimu. Navíc mladobučtí fotbalisté ještě ve dvou zápasech nedali gól. Žacléřský trenér Vlastimil Honek k zápasu řekl: "Utkání se nám vydařilo. Hráči makali, soupeře přehráli, dobrému výkonu však bohužel chybělo proměňování šancí, kterých jsme měli dostatek."

Lokomotiva měla nahrazovat administrativní manko v souboji s Robousy. Vloni doma s tímto celkem prohrála a nyní chtěla domácí odvetu určitě zvládnout. Jenže - v 63. minutě dal robouský Drbohlav vedoucí gól a na ten odpověděl pouze Demeter z penalty. Remíza 1:1 poslala Lokádu na sedmé místo tabulky. Domácí sekretář Děrgel označil úroveň zápasu za nevalnou.

Dolní Kalná přivítala Janské Lázně. Hostům spadly body do klína a ke koupališti jeli přece jen s daleko větším klidem, i když bez potrestaného Demutha. Domácí na podzim doma příliš nevyhrávali a svým vděčným příznivcům chtěli také přinést radost. V Kalné se od počátku odehrávalo pohledné představení domácích, které v druhém poločase přerostlo v exhibici. 116 fanoušků tleskalo výhře 8:0 (8. Jan Jiřička, 14. Tauchman mladší, 44. Tauchman starší, 55. Tomáš Jiřička, 58. Tauchman mladší, 66. Jaroslav Jiřička, 70. Tauchman starší, 82. vlastní). Hosty navíc oslabil v 81. minutě vyloučením střídající Prokop.

HVĚZDA KOLA :
Ač tomu málokdo uvěří, v brance Janských Lázní nastoupil v zápase v Dolní Kalné Jaroslav Dvořák (podle zápisu ročník 1955), tady o hvězdě kola není pochyb. Navíc svými zákroky zabránil ještě vyšší prohře svého týmu.

UDÁLOST KOLA :
V 70. minutě utkání Dolní Kalná - Janské Lázně přihrál s naprostou synovskou úctou a nezištně Zdeněk Tauchman mladší hrající na hrotu útoku Zdeňku Tauchmanovi staršímu působícímu na stoperu a ten zaznamenal sedmou trefu domácích. Naprosto příkladné jednání nastupující generace vůči rodičům ...

VÝROK KOLA :
Petr Průcha, trenér Kobylic, po zápase s Malšovicemi: "Hráčům děkuji, že tréninkové úsilí přenesli do zápasu, ale pozor neusnout na vavřínech, ono totiž jsme ještě žádné nezískali."

NÁVŠTĚVA KOLA :
V zápase Dolní Kalná - Janské Lázně přišlo na fotbal 116 diváků.

DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 16. ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo na jaře v této skupině 690 diváků, jarní průměr na zápas 86 diváků, druhé kolo bylo o něco lepší - 386 fanoušků)
SK Robousy - 1 189 diváků (průměr na zápas 148 diváků)
FK Dolní Kalná - 1 167 diváků (průměr 145 diváků na zápas)
FC Mladé Buky - 940 diváků (průměr 117 diváků na zápas)
Spartak Kobylice - 925 diváků (průměr na zápas 115 diváků)
Lokomotiva HK - 850 diváků (průměr na zápas 106 diváků)
Baník Žacléř - 760 diváků (průměr 95 diváků na zápas)                                       SK Janské Lázně - 660 diváků (průměr 82 diváků na zápas)     
Malšovice - 561 diváků (průměr na zápas 70 diváků)


KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 15.KOLE :
15 - L.Vít (Žacléř),
13 - Vích (Robousy),
10 - T.Jiřička (Dolní Kalná),
9 - Kult (Janské Lázně),  
8 - J.Jiřička (Dolní Kalná), Horváth (Žacléř),
7 - Nový (Kobylice), Tomášek (Robousy),
6 - Tuček (Lokomotiva), 
Šoufek (Kobylice), Z.Tauchman ml. (Dolní Kalná),
5 - Haider, Brhel (Mladé Buky),
4 - Brokeš (Malšovice), Denk (Lokomotiva), M.Dvořák, Doležal (Mladé Buky), Stránský (Janské Lázně), Havlíček (Kobylice),
3 - Nývlt, Knobloch (Sobotka), Horáček, Ondráček, Voldán (Jičín), Stehlík (Janské Lázně), Smetana (Dolní Kalná), Machalík (Mladé Buky), Franc (Malšovice),
2 - Vaněk, Tichý (Lokomotiva), Pšenička, Khol (Kobylice), P.Jareš, Velínský, Horký, Bartoš (Malšovice), F.Materna, Drbohlav (Robousy), Štěpánek, Pavlis, Kvíčala, Mich.Dvořák (Mladé Buky), Štelzer, M.Dvořák st., Němeček, Demuth (Janské Lázně), Skála (Žacléř), Tauchman st. (Dolní Kalná), Javůrek, vlastní (Lokomotiva),
1 - Styar, Průcha, Vávra, M.Novotný, vlastní (Kobylice), Svatoň, Šec, Mašek, Ziegler (Lokomotiva), Libřický, Groh, Ninger, Lemon, Krejčí (Malšovice), Kynčl, Srb, Wedlich, vlastní (Robousy),
Hampl, Kodytek, Najman (Dolní Kalná), Štěpánek, Jurík (Mladé Buky), Krudenc, Kabeláč, Kubišta, Pelcl (Janské Lázně), Knap, Kocek, Ondráško, Polák, Baše, Petrů, Brožek, Mikolajczyk, vlastní (Žacléř), 
 


EUTAX 1. B TŘÍDA SKUPINA H (o sestup) - program a výsledky

LČ 1 - Sokol Černíkovice (3 bonifikační body)
LČ 2 - FC České Meziříčí (3 bonifikační body)
LČ 3 - Baník Vamberk (2 bonifikační body)
LČ 4 - Jiskra Machov (2 bonifikační body)
LČ 5 - Spartak Opočno (1 bonifikační bod)
LČ 6 - Lokomotiva Borohrádek (1 bonifikační bod)
LČ 7 - Slavoj Předměřice
LČ 8 - SK Přepychy
 

H-skupina 1.B třídy bude v sobotu třikrát ve výsledkové části, v neděli se hraje jeden zápas.

V sobotu si od půl páté určitě našla řada fanoušků cestu na českomeziříčský stadion, kde se domácí utkali se sousedními Přepychy. V derby byli favoritem domácí, Přepychy doma odevzdaly v 1. kole body Černíkovicím. Meziříčí vyhrálo nakonec 2:1 po poločase 2:0 (Havel, Kozák - Šmída). Zápas s napětím sledovalo 220 fanoušků, trenér Přepych Miroslav Pavel prohlásil: "Hrál se bojovný fotbal. Domácí byli lepším týmem, hrozili ze standardních situací a zaslouženě zvítězili. Chválím mužstvo za bojovnost."

Baník Vamberk určitě chtěl vyhrát, v úvodním kole ztratil v Borohrádku, kde nedal ani penaltu a ta mu nakonec chyběla k remíze. Soupeř Spartak Opočno měl po 1. kole s bonifikací již čtyři body, v případě jeho porážky by však Vamberk šel před něho.
To se však nestalo, Opočno nasázelo Vamberku sedm branek a vyhrálo zcela jasně 7:2 (Školník 2, O. Přibyl 2, T. Přibyl, Škrabal, L. Jelen - Pazderník, Dostál). Domácí kouč Jan Souček prohlásil: "Všechny naše chyby byly potrestány docela velkým gólovým přídělem. Hosté vyhráli zaslouženě." Zápas vidělo 62 příznivců.

I v Machově velela domácím povinnost vyhrát, proti byl Borohrádek. Oba soupeři se doposud neznali a výsledkem byla nakonec remíza 2:2 (Zima, Hurdálek - Brendl, Čermák). Zápas zajímal pouhých 43 diváků.

V nedělním utkání Černíkovice, klub s výbornými návštěvami, přivítaly od 16,30 Slavoj Předměřice. Ty na tom rozhodně komfortně nejsou, domácí porážka spolu s nulovou bonifikací, tomu se říká vskutku "ulitý start".
Duel byl jednoznačnou záležitostí domácích Černíkovic, které před 150 diváky přidělili hostům pět branek a sami žádnou neobdrželi. Svěřenci Josefa Cejpka, který tým pochválil, opanovali po tomto kole tabulku.

HVĚZDA KOLA :
Martin Školník z Opočna dal své první dvě branky v soutěži a i on přispěl k nečekanému domácimu debaklu Vamberka 2:7.

UDÁLOST KOLA :
Asi jednoznačně výhra Opočna nad domácím Baníkem Vamberk 7:2, Opočno dalo ve dvou zápasech 10 branek stejně jako Černíkovice.

VÝROK KOLA :
Spokojený trenér Černíkovic Josef Cejpek: "Myslím si, že jsme našim fanouškům připravili dobrou podívanou a předvedená hra byla dobrou pozvánkou na naše další zápasy." My dodáváme, deset branek ve dvou duelech rovněž.

NÁVŠTĚVA KOLA :
V Českém Meziříčí přišlo na derby s SK Přepychy 220 diváků, což je absolutní rekord kola.


DIVÁCKÁ HITPARÁDA PO 16.ODEHRANÉM KOLE (celkem přišlo na jaře v této skupině 803 diváků, jarní průměr na zápas 100 diváků, v 2. kole vznikl jarní dosavadní rekord 476 návštěvníků)
České Meziříčí - 1 380 diváků (průměr 172 diváků na zápas)                                   Černíkovice - 1 350 diváků (průměr na zápas 168 diváků)
SK Přepychy - 845 diváků (průměr 105 diváků na zápas)                                    Borohrádek - 810 diváků (průměr na zápas 101 diváků)                                        Spartak Opočno - 625 diváků (průměr 78 diváků na zápas)
Baník Vamberk - 531 diváků (průměr na zápas 66 diváků)                                    Předměřice - 505 diváků (průměr na zápas 63 diváků)
VEBA Machov - 507 diváků (průměr 63 diváků na zápas)

KANONÝŘI SOUTĚŽE PO 15.KOLE :
9 - L.Jelen (Opočno),
8 - Strakatý (Předměřice), Svatoň (Borohrádek), Blažej (Přepychy),

7 - J.Nosek (Černíkovice), Králík (Vamberk), Šváb (Machov), Pfeifer (Opočno),
6 - Pauker (Černíkovice), O.Dostál (Vamberk),
5 - Rohrich (Vamberk), Svatoš (Machov), Ježek (České Meziříčí), T.Přibyl (Opočno),
4 - Víteček (Černíkovice), Hamerský, Flekr (Vamberk), Martinec (Machov), Prát (Přepychy), Hlavsa (České Meziříčí), J.Čermák (Borohrádek),
3 - P.Matějus (Borohrádek),  Šponar (Vamberk), Mňuk, D.Hanuš (Černíkovice), Havel, J.Tomášek (České Meziříčí), Kinzel (Přepychy), Škrabal (Opočno), Pekáč (Předměřice), Čech (Machov),
2 - Chochola, Kotyza (Vamberk), Brendl, M.Horák, T.Sazima, A.Čermák, Bílek (Borohrádek), Hlavatý, Soukup, Hronek, Bergman (Předměřice), T.Vik, Stieber, J.Hanuš (Černíkovice), Zima, Scholz (Machov), Kozák, Baše, Čiháček, Slánský, Provazník (České Meziříčí), Čtvrtečka, Žid (Přepychy), Tláskal (Opočno), Šolín, Kubeček (Machov),
1 - B.Nosek, Trejtnar, Hrouda, vlastní (Černíkovice), Uhnavý, Moravec, Voříšek, J.Matějus, vlastní (Borohrádek), Vidlička, Šorm, Pavelka (Vamberk), Ponikelský, Zeman (Předměřice),  Rezek, vlastní (České Meziříčí), Středa, Hurdálek, Šulc, Pich (Machov), Trubač, vlastní (Opočno), Placák, Kovaříček, Vostoupal, vlastní (Přepychy),




Hřiště hradecké Lokomotivy okusí v tomto kole fotbalisté Robous. Domácí hráči budou napravovat kontumaci z Janských Lázní, Robousy domácí remízu s Kalnou.


Postupně budeme přinášet možné scénáře sestupů z 1. B třídy. Dnes je na pořadu dne ten první - optimistický. Ten má tento obsah:
a) z divize nesestoupí žádný tým z našeho kraje a náš vítěz KP (či další tým) postoupí
b) z 1. A třídy postoupí do KP dva týmy, z KP sestoupí jen poslední celek
c) z 1. A třídy sestoupí poslední dva týmy (to platí minimálně vždy), z 1. B třídy postoupí tři celky (tedy první dva a lepší druhý ze skupin o postup)
d) z OFS postoupí pět přeborníků, do soutěží OFS sestoupí čtyři týmy 1. B tříd (tedy poslední dva ze skupin o sestup)
e) prvním sestupujícím z 1. A třídy je letos Stará Paka, pokud by do 1. B třídy z rozhodnutí vedení klubu nevstoupila, má na její místo nárok další tým z OFS Jičín umístěný do 4. místa (novinka v soutěžním řádu, více zde), pokud by žádný z celků OFS Jičín na postup nereflektoval, sestoupí pouze tři celky (toto platí analogicky i pro situaci, kdy se týmy, které mají nárok na start v 1. B třídě, nepřihlásí do nového soutěžního ročníku)



 

 

 

 


Vytvořeno: 12.4.2014
redakce Fotbal v kraji


Web fotbal v kraji
Sociální sítě
Kalendář akcí<
« 04 / 2024 »
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


AKTUALITY


Ke stažení

Úřední hodiny
Úřední hodiny sekretariátu KFS
úterý - 8:00 - 16:00
čtvrtek - 8:00 - 17:00

Informace